16/06/2021

Balul Bobocilor Liceului ”Ion Heliade Rădulescu” Târgoviște

Joi, 29 noiembrie 2018, Balul Bobocilor Liceului ”Ion Heliade Rădulescu” ne cheamă la o seară de poveste în Clubul Studenților de la ora 16.00. Balul Bobocilor Liceului ”Ion Heliade Rădulescu” Târgoviște

 

Ziarul nostru le propune o provocare în aceste două zile care au mai rămas până la petrecerea de basm. Primele trei răspunsuri validate de redacția Oficial Media vor primi invitații la spectacolul Teatrului Tony Bulandra, ”Visul unei nopți de iarnă”, ce va avea loc în data de 8 decembrie de la ora 19:00.

Sponsor – Magazinul Bassic

De menționat implicarea doamnei Claudia Lițoiu, cea care cu mult suflet a venit alături de acești tineri și care ne-a contaminat cu iubirea sa, astfel încât vom fi cu ochii pe tinerii liceeni și la propriu și la figurat. Sponsorul principal, Magazinul Bassic, aflat în Complexul Mondial din Piața Tricolorului, este singurul finanțator local care a sprijinit această ediție, 2018. Doamna Lițoiu ne-a mărturisit:

”Am fost uimită să aflu că au alergat atât de mult pentru un sprijin și că nu li s-au deschis ușile aici în Târgoviște. Sunt tineri, sunt la început de drum și am simțit că trebuie să mă implic și să le arăt cât de importanți sunt pentru noi!”

Ca parteneri media îi vom susține și noi de-a lungul celor patru ani de studiu, în toate acțiunile lor educativ-culturale și nu numai.

Întrebări -Concurs

  1. Trimite-ne un citat din Ion Heliade Rădulescu;
  2. Cu ce poți sprijini tu școala ta?
  3. Ce aștepți de la seara de joi, seara balului?

Răspunsurile validate vor fi doar cele din pagina ziarului. Nu se iau în considerare comentariile de pe alte platforme sociale gen facebook.

Succes, boboci!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share