Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bărbatul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia a murit într-un accident de motocicletă

Bogdan Georgian Puşcoi, ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit pe neașteptate într-un accident rutier ciudat, chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi.

Potrivit unor surse, Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă. La un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

Bogdan Puşcoi, pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, și-a pierdut viața într-un accident bizar de motocicletă.

 

În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier şi-a pierdut viaţa. Avea numai 50 de ani și ieşise la pensie în februarie 2021. Accidentul de motocicletă s-a produs în poligonul auto din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

„La data de 2 septembrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în poligonul auto din localitatea Ulmi. Din primele date , se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. […] Din nefericire, a fost declarat decesul motociclistului.” – COMUNICAT DE PRESĂ IPJ DÂMBOVIȚA

Distribuie acest articol Oficial Media
Share