Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Barbatul care face oamenii sa zambeasca

11426804_852973138101078_3756471273187883891_o

L-am cunoscut pe Cristian Manta prin intermediul unei bune prietene stabilite la Paris. Nu am avut nevoie de multe argumente pentru a ma alatura ca partener media, proiectului sau. 174 de motive pentru a zambi.

174 de motive pentru a zambi =Aici intrati in lumea vazuta prin ochii lui Cristian Manta

Cristian a inceput sa observe oamenii cu ochiul sau de fotograf profesionist si sa le urmareasca starile. Astfel in 2014 s-a nascut acest proiect, dupa cum chiar el ne declara:

Ceea ce am observat tot mai des a fost apăsarea oamenilor de pe stradă, tristeţea din ochii lor şi faptul că uităm să zâmbim mai des. Atunci m-am întrebat: oare noi oamenii am uitat că dincolo de toate provocările vieţii, dincolo de monotonia vieţii în care de multe ori ne învârtim, noi toţi avem motive de a zâmbi, avem motive de a celebra viaţa. Scopul proiectului meu este de a le reaminti oamenilor ca in interiorul nostru se gasesc motive pentru care merita sa zambim. Proiectul consta în fotografii cu oameni care aleg să zâmbească. Le explic despre ce este vorba în proiect şi îi întreb dacă îmi permit să le fac o fotografie cu ei zâmbind într-un mod sincer, o fotografie urmată de un motiv din sufletul lor (îmi doresc de obicei să nu fie un motiv general) pentru care ei aleg să zâmbească, motiv pe care îl primesc atunci sau ulterior, pentru ca eu pastrez legatura cu acestia.

Fiind o publicatie care promoveaza libertatea si evadarea de sub captivitati de orice fel, am fost placut surprins ca in lupta noastra spre eliberarea spiritului si iesirea de sub sabloanele apasatoare ale unei societati pierdute de esenta vietii, sa aflu de la Cristian Manta ca impartaseste aceleasi teorii existentiale.

Doresc sa ajung cu acest proiect in fiecare oras din Romania si Europa, sa fie cel mai mare proiect foto al zambetelor si, care in acelasi timp sa starneasca in noi intrebari si provocarea de a ne gandi cum alegem sa ne traim fiecare zi din viata nostra: fiind victime sau oameni care celebreaza viata!
@Cristi Iordache

Pagina de facebook 174 de motive pentru a zambi   Galerie foto:

Nu există nici o galerie selectat sau galeria a fost șters.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share