27/09/2020

Baschet. CSM Târgoviște are ca obiectiv promovarea în Liga Națională

După cum se știe, echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost retrasă din campionatul Ligii Naționale și înscrisă în Liga 1, al doilea eșalon valoric. Formația târgovișteană nu are de gând să stea prea mult în liga inferioară, propunându-și să promoveze în Liga Națională la finalul sezonului.

“Obiectivul este obligatoriu promovarea în prima ligă. Sunt mai multe echipe care și-au arătat intenția de a promova față de anii trecuți. Echipele cu care ne vom bate pentru urcarea în prima ligă sunt Phoenix Constanța, CSU Oradea, Rapid București și Agronomia București”, a declarat Cătălin Tănase, antrenorul echipei târgoviștene.

Joacă cu Alexandria II în prima etapă

CSM Târgoviște debutează în Liga 1 sâmbătă, de la ora 12.00, cu Teleorman Alexandria II. “Am încredere în jucătoarele mele că vor obține un rezultat bun. Ne-am pregătit foarte bine și ne dorim să începem campionatul cu o victorie. Sunt mulțumit de lot. Vom avea posibilitatea să ne întărim dacă va mai fi nevoie. Lotul cuprinde și jucătoare cu experiență: Larisa Toma, Alina Chivu și Shanita Arnold, componente care ne vor ajuta foarte mult”, a mai spus antrenorul de la CSM Târgoviște, într-un imnterviu acordat unui site local.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share