Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Baschet. FANTASTIC. CSM Târgovişte a câştigat Cupa României

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal a reuşit sâmbătă seară o mare performanţă, devenind noua deţinătoare a Cupei României. Chiar dacă nu a pornit ca favorită în această competiţie, găzduită de Sf. Gheorghe, echipa antrenată de Cătălin Tănase a crezut în şansă până la capăt, iar la final a ridicat trofeul, după o finală dramatică cu Olimpia Braşov. S-a terminat 64-63 (15-19, 13-20, 22-14, 14-10) pentru CSM Târgovişte, o victorie la un singur punct, atribuită abia după ce s-a analizat o probă video. Finalul a fost cu adevărat dramatic. Higgins a aruncat cu succes la coş, iar braşovencele au început să se bucure, dar punctele au fost anulate întrucât mingea a intrat în coş după sunetul care a anunţat sfârşitul jocului. Lacrimi de bucurie în tabăra târgovişteană după ce s-a reuşit o performanţă uluitoare, chiar nesperată. Trebuie menţionată şi victoria suprinzătoare din semifinale împotriva deţinătoarei Cupei României, dar şi a campioanei en-titre, Sf. Gheorghe.

CSM Târgovişte: P. Poole 23p, M. Coker 14p, E. Dincă 9p, P. Green 7p, D. Cosby 5p, L. Toma 2p, A. Vîrjoghe 2p, M. Fodor 2p. Antrenor: Cătălin Tănase.
Olimpia Braşov: A. Webb 22p, B. Pesovic 17p, I. Ghizila 12p, K. Higgins 6p, D. Ardelean 4p, A. Crăciun 2p. Antrenor: Dan Calancea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share