19/01/2021

Bianca Tirsin – Miss Universe România și brandul Royal Concept

Bianca Tirsin este câștigătoarea Miss Universe România și ne va reprezenta, săptămâna viitoare, în America, la concursul international Miss Universe.

Suntem mândri de tânăra originară din Arad, care a purtat un accesoriu al unui cunoscut brand din Timișoara.

Coronița superbă purtată la concurs, cu care va merge și la T, aparține brandului Rodica Costea Royal Concept, brandul organizatoarei Timișoara Fashion Week, doamna Rodica Costea.

Aceasta a declarat că: “Atunci când alegi un accesoriu, trebuie să aibă ceva aparte, să te reprezinte și să fie unic. Recunosc că mi-a fost greu să aleg coronița pentru Bianca, întruncât am foarte multe, iar la un asemenea nivel, chiar ai nevoie de ceva cu adevărat special. Am ales, într-un final, coronița cu spice de grâu, care este un simbol al

tinereții, este o chemare magică la rosturirea vieții. Toate aceste simboluri,  le-am cuprins în această coroniță, pentru a marca momente importante, ca acesta, pentru a fi alături la crearea unei noi etape a unei tinere vieți și pentru a da putere femeii să creadă în magie.

Coronița confecționată din pietre semiprețioase, având simbolul spicului de grâu, aduce un omagiu vieții, femeii, unui nou început. Viața este magie, iar femeia este rodul ei. Sper din suflet să îi poarte noroc!”

Brandul Royal Concept este un brand de accesorii, voaluri și halate, cu precădere pentru mirese, dar nu numai, și se găsește în Timișoara, pe Calea Aradului, în incinta magazinului Felix Ramiro.

Așadar, dacă vă doriți să purtați o coroniță demnă de Miss Universe, o găsiți în Timișoara sau pe site-ul www.rodicacostearoyalconcept.ro

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share