Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bilete la barajul de promovare dintre Dentaș Tărtășești și Petrolul Ploiești. Cât costă intrarea

tartasesti

Pentru că meciul de mâine, dintre Dentaș Tărtășești și Petrolul Ploiești, din turul barajul de promovare în Liga a 3-a, va atrage foarte multă lume, clubul dâmbovițean a fost nevoit să introducă bilete.

În aceste condiții, accesul pe stadion din Răcari, acolo unde se va juca partida, nu va fi gratuit. Prețul unui bilet este de 5 lei, iar conform informațiilor pe care le avem vor fi primiți pe stadion în jur de 1200-1500 de oameni. Peste 700 de bilete ar fi rezervate pentru suporterii Petrolului, la cererea conducerii clubului ploieștean. Meciul se joacă mâine, de la ora 18.00, iar returul va fi pe 24 iunie, sâmbăta viitoare, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Dentaș Tărtășești este campioana Ligii a 4-a din Dâmbovița, iar Petrolul 52 Ploiești este câștigătoarea Ligii A din Prahova, cele două luptând acum pentru un loc în Liga a 3-a.

Prețurile biletelor la meciul retur de la Ploiești

Biletele pentru partida din retur, de pe stadionul „Ilie Oană”, au fost puse în vânzare încă de la începutul acestei săptămâni. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” şi din reţeaua magazinelor partenere Eventim. Iată care sunt preţurile:

Peluza I şi Peluza II – 5 lei
Tribuna a II-a – 8 lei
Tribuna I – 10 lei
Tribuna 0 – 20 lei

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin