Bronzul nu e al nostru! Am rămas cu trofeul Cupei României. CSM Târgovişte a capotat sub Tâmpa

Olimpia Brasov - CSM Târgovişte (Foto: Lucian Pop)
Olimpia Brasov – CSM Târgovişte (Foto: Lucian Pop)

Acest sezon al Ligii Naţionale de baschet feminin trebuie uitat repede şi trebuie regândită o altă strategie. Un loc 4 este mult prea puţin pentru Târgoviştea care ani de-a rândul a dominat baschetul feminin românesc.

Clubul Sportiv Municipal va rămâne doar cu trofeul Cupei României, după ce nu a reuşit să treacă de Olimpia Braşov în finala mică a Ligii Naţionale, în lupta pentru bronz. A capotat şi în al doilea joc în faţa braşovencelor, la o diferenţă considerabilă.

Olimpia Braşov a fost mai bună

Olimpia Braşov a fost mai bună şi în al doilea meci, câştigând cu 82-59 (22-17, 19-15, 19-11, 22-16). Victoria a fost de această dată mult mai lejeră decât în primul joc de la Târgovişte, atunci teminându-se cu 59-54 pentru Olimpia. Cel mai mare avantaj de puncte pe care l-a avut în acest meci echipa antrenată de Cătălin Tănase a fost de doar trei puncte, în timp ce braşovencele au avut şi un avans de 25 de puncte. Faţă de meciul tur, de data aceasta Târgoviştea s-a aflat la conducere în câteva rânduri, iar de patru ori a fost egalitate pe tabela de marcaj, dar la final înfrângerea a fost mai severă.

Olimpia Brașov: M. Houser 30p, B. Pesovic 17p, K. Higgins 17p, I. Ghizila 6p, A. Webb 5p, M. Ferariu 3p, D. Ardelean 2p, R. Chiș 2p. Antrenor: Dan Calancea.
CSM Târgoviște: M. Coker 19p, P. Poole 14p, L. Toma 10p, P. Green 6p M. Fodor 4p, A. Chivu 2p, D. Cosby 2p, D. Tănase 2p. Antrenor: Cătălin Tănase.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share