Bucuria Nașterii Mântuitorului vestită la Consiliul Județean Hunedoara

După ce, în 2020, pandemia a oprit colindatul la Consiliul Județean Hunedoara, în acest an, conducerea instituției a găsit o soluție pentru ca glasul colindelor care binevestesc venirea pe pământ a Fiului lui Dumnezeu, să răsune din nou.

„Iată, vin colindători…”

Pe scena care a fost instalată în curtea interioară a Consiliului Județean Hunedoara, vor urca pe rând elevii de la școlile din județ,  pentru care au fost deja pregătite daruri, dar și grupurile de colindători care, în fiecare zi de la ora 14.00  vor susține programe artistice.

Între cei care vor vesti bucuria Nașterii Domnului se numără cunoscuți artiști hunedoreni: Ciprian Roman, Ovidiu Olari, Cristian Fodor, Eugen Mihăilă, Aida Busuioc, Adriana Anghel, Alisa Toma, Denisa Mureșan, Eugen Pistol, Mihai Petreuș, Nelu Ban Fântână, Mariana Suciu, Viorica Brândușan și alții, Ansamblul Folcloric „Drăgan Muntean”, dar și ansambluri și corale cunoscute.
Vineri, începând cu orele 17.00  decembrie, Ceata de la Boroaia (Suceava) va aduce pe scena evenimentului tradițiile de sărbători din zona Moldovei.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share