Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bucuria ta de a auzi este bucuria noastră! Participă la Tombola Clarfon

Echipa Clarfon știe cât de important este simțul auzului. Cuvinte, sunete, emoții, toate se simt cu ajutorul auzului.

Da, auzul este unul dintre cele mai importante simțuri tocmai pentru că el însumează toate emoțiile transpuse de oamenii dragi și nu numai.

Ne dorim să știi că suntem alături de tine în protezarea auditivă. Întreaga echipă Clarfon depune zilnic eforturi pentru a face cât mai multe persoane să conștientizeze cât de important este să protejezi auzul, motiv pentru care a inițiat numeroase campanii. Din ce în ce mai multe persoane aleg, poate că de multe ori involuntar să pună sănătatea urechii pe un loc secundar în viața sa, lucru deloc recomandat.

Peste 16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă. Cel mai probabil nu ai dat o importanță prea mare acestui cuvânt, însă hipoacuzia îți poate schimba viața dacă nu este tratată corespunzător.

Da, hipoacuzia este una dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale urechii, iar numărul de persoane care se confruntă cu diminuarea capacității de auz nu este deloc mic.

Se estimează că 500 de milioane de oameni suferă de o formă de hipoacuzie. Se preconizează că acest număr va crește cu 200 milioane până în 2025.

Un mic procent din persoanele care pot beneficia de aparate auditive își achizitionează unul (SUA, Canada 22-23%) deși ar trebui reabilitat auzul la ambele urechi atunci când hipoacuzia este bilaterală.

Mai mult de 75% dintre persoanele diagnosticate cu hipoacuzie aleg să nu ia măsuri în privința asta, implicit să nu folosească un aparat auditiv. Clarfon a demarat un nou proiect pentru tine şi astfel, până pe 30 septembrie, poți participa la tombola inițiată în luna Mondială a Surdității, pentru speranța la o viață normală.

Vârsta medie a persoanelor care poartă pentru prima oară un aparat auditiv este apropiată de 70 de ani, în ciuda faptului că majoritatea (65%) dintre persoanele cu hipoacuzie au sub 65 de ani și aproape jumătate dintre persoanele hipoacuzice au sub 55 de ani. Alege sănătatea urechii tale mai presus de orice.

Participă și tu la tombola care te ajută să îţi îmbunăţăţeşti auzul și ai posibilitatea să câștigi prin tragere la sorți unul dintre cele 3 aparate auditive SINO.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">