Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bursa Locurilor de Muncă la Târgoviște – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Dâmbovița

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 12 mai 2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc în Târgoviște, str. Tineretului, nr. 1 în incinta  Casei Tineretului (Clubul Studenților) începând cu ora 10.00.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenții economici sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Ofertele de muncă pot fi depuse atat la sediul instituției din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1A, la punctele de lucru ale agenției din Moreni, Pucioasa, Găesti, Titu și Băleni cât și pe adresa dee-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro.

Participarea la acest eveniment este gratuită. 

Pentru relaţii suplimentare, puteţi contacta următoarele persoane:

  •  Stanca Daniela – 0732100361
  • Arsene Ion – 0732100378 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share