Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, eveniment organizat de AJOFM la Universitatea de Vest din Timișoara

Evenimentul organizat de AJOFM Timiș în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, desfășurat în 27 octombrie 2023, între orele 9-18, la sediul principal UVT (V.Pârvan nr. 4), a înregistrat o participare de amploare atât din partea societăților și instituțiilor angajatoare, cât și din partea studenților, absolvenților și a celorlalți vizitatori interesați.

La eveniment au participat 70 de angajatori, care și-au prezentat portofoliile, cu cele peste o mie de locuri de muncă disponibile, ofertate vizitatorilor interesați.

Prof.univ.dr. Flavia Barna, prorector UVT responsabil cu parteneriatele instituționale și comunitatea de Alumni: „Universitatea de Vest din Timișoara este permanent interesată de relația directă și reală cu companiile și instituțiile angajatoare, pentru ca să oferim studenților și absolvenților ocazii concrete de a-și identifica job-urile pentru care se pregătesc și spre care aspiră. Evenimentul de astăzi, organizat în parteneriat cu AJOFM Timiș, poate fi considerat un foarte bun indicator al dinamicii muncii din economia reală și al interesului noilor generații pentru cariere de succes.

Paula-Roxana Kasai, director executiv AJOFM Timiș: „AJOFM Timiș a invitat la Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, o bună parte dintre cei mai activi angajatori din județ, o măsură concretă prin ne-am dorit facilitarea interacțiunilor cu tinerii candidați, iar bilanțul acestei zile este unul cu adevărat bun, oferind noi oportunități pentru miile de studenți care au intrat în comunicare cu reprezentanții angajatorilor.

Comunitatea academică din UVT susține principiul extinderii permanente a parteneriatului social dintre mediul universitar și mediul economic, dar și cu instituțiile administrației, pentru amplificarea inserției reale a absolvenților în mediul profesional local. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în parteneriat cu AJOFM Timiș, a reușit să deschidă pentru toți candidații noi șanse de realizare a unui viitor profesional mai bun, dar și de conectare a mediului economic la viața din comunitatea universitară.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin