21/06/2021

CALEA de dincolo de cai

8053_1

 

Atractia spre Sursa care ne-a generat, acum mai mult ca oricand, parca, se vede si in exterior. Notiuni precum „trezire spirituala”, „mantuire”, „salt cuantic”, „ascensiune planetara”, devin comune in limbaj si ca aspiratie. Apare si dilema autenticitatii sau increderii – carei cai spirituale sa ma dedic sau ce maestru sa urmez…

In acest Univers, totul are la baza criteriul rezonantei si bineinteles ca se aplica si acestei dileme.

Nu exista cale mai buna sau mai rapida de evolutie, sau un maestru mai autentic si mai inspirat decat un altul, ci doar rezonanta personala cu o optiune sau alta, in functie de nivelul propriu de accesare vibrationala si implicit, informationala.

In anumite momente ne simtim atrasi de anumiti oameni sau anumite activitati…optiunile se schimba pe parcurs, sau se transforma, si este firesc sa fie asa. Ai obervat cum aceeasi carte citita la intervale temporale, iti reveleaza mereu altceva pentru simplul fapt ca tu nu mai esti acelasi ?!

Nimic nu sta, totul se misca, totul vibreaza..spune una din Legile Kybalionului.

Cu adevarat totul este miscare, ritm, frecventa, iar stagnarea inseamna aparenta extinctie.. spun „aparenta” pentru ca miscarea se reia pana si acolo. De fapt nu se intrerupe niciodata, continua pe nivelul evolutiv corespondent.

Am trecut prin multe scoli de initiere, in cei aproape 15 ani in acest domeniu, si tot ce pot sa spun este ca…nu conteaza calea!

Cand pornim pe un asa zis drum spiritual, avem tendinta de a inlocui regulile sociale comune de relationare, cu alte reguli „spirituale”; si am intalnit multe persoane profund atasate de calea pe care o parcurg si de regulile ei, fie ca se numea ortodoxie, Reiki, yoga, QI Qong, Theta Healing, Vindecare reconectiva, etc, precum si situatia, paradoxala, in care viata de zi cu zi era privita a nu avea nici o legatura cu momentele de „spiritualitate”.

Sursa este una, Calea este una si ea se gaseste in noi, iar ce avem la indemana pentru a ne intermedia accesul, sunt instrumente. Daca ne-am fi constientizat natura si capacitatile in fiecare moment, cu siguranta nu am mai fi avut nevoie de instrumente.

Facem cumva un drum invers. Nu stim ca SUNTEM si avem nevoie mereu sa devenim…si , de cele mai multe ori, pierdem pe drum bucuria si inocenta, indispensabile, de altfel, accesarii trairilor spirituale inalte.

Conectarea profunda, dorinta de a slefui partile mai putin luminoase din noi, optimizarea personala permanenta, grija fata de ce emiti in Univers si fata de celelalte fiinte, iubirea pe care, intai, trebuie sa ti-o acorzi neconditionat tie pentru a o putea recunoaste in ceilalti, bucuria cu care traiesti VIATA si starea de prezenta, reprezinta ceea ce te pune pe CALEA din spatele oricarei cai.

Constiinta christica a deschis pentru noi Calea transformarii si este alaturi de noi in continuare. Suntem aici pentru a „sfinti” bucatica de lume in care ne aflam fiecare, pentru a lumina frumos si curat si pentru a iubi TOT! In Dumnezeu suntem laolalta cu tot, si tot timpul!

Maria-Cristina Antonescu – terapeut

Distribuie acest articol Oficial Media
Share