09/12/2021

Călin Popescu Tăriceanu i-a „muștruluit” pe cei din filialele timișene

Filialele ALDE de pe întreg județul Timiș s-au adunat joi seara la Moșnița Nouă la întălnirea cu președintele Călin Popescu Tăriceanu, președintele partidului, care l-a lansat oficial , dar și la prezentat pe candidatul ALDE la fotoliul de președinte la CJ Timiș, Titu Bojin, ce a mai fost președinte PSD, în urmă cu 4 ani.

Convinși că vor câștiga din nou preșidenția CJ Timiș, Titu Bojin a ținut să îl anunțe pe Călin Dobra, actualul președinte: „ să fie convins că a pierdut alegerile, ALDE intrând pe făgașul câștigător de a câștiga atât Primăria Timișoarei, cât și șefia CJ Timiș, ieșind la rampă cu doi oameni valoroși, Bojin și Popescu, după cum arată şi ultimile sondaje”. De asemenea este nevoie şi de oameni în CL şi în CJ.

Punctele forte ale lui Titu Bojin sunt axate pe sănătate, învăţământ şi infrastructură. Bojin se arată complet nemulţumit de activitatea lui Dobra, spunând că în 4 ani de mandat nu a fost capabil să ducă la bun sfârşit drumurile Moşniţa -Timişoara şi Dumbrăviţa  – Timişoara, spunând că bani au fost întotdeauna dar a fost nevoie și de o mână de om gospodar care a lipsit.

Tăriceanu s-a arătat complet nemulțumit de activitatea noului guvern liberal, prin faptul că îi lasă să moară de foame pe pensionari, bătându-și joc de aceștia, și complet nemulțumit de deschiderea noului an școlar, guvernul dând dovadă de o perfectă dezorganizare, prin faptul că nici un profesor din țară nu a fost instruit despre ce și cum să facă atât în învățământul online cât și la catedră, dar nici elevii, de aceea și există un număr atât de mare de îmbolnăviri.

Tăriceanu a mai spus că doar în filiala de la centru mai există activitate, aceasta văzându-se după sondajele ce îl aruncă în fruntea clasamentului pe candidatul ALDE, Titu Bojin, în rest, nici o mișcare.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share