23/09/2021

Călin Rosenblum este directorul sportiv al Politehnicii

Conducător cu experienţă în fotbalul timişorean şi fost jucător alb-violet, Călin Rosenblum a preluat oficial funcţia de director sportiv la Politehnica.
„În primul rând mă onorează oferta conducerii SSU Politehnica. Am o experienţă pe care am acumulat-o în decursul atâtor ani în funcţii administrative. Sper să fie de bun augur şi să facem o treabă bună alături de băieţi, de staff, de conducere şi, mai ales, de galeria care este cea mai inimoasă şi cea mai frumoasă din ţară. Sunt şi culorile alb-violet în care am jucat în decursul anilor, în care m-am realizat pe plan sportiv şi personal. Vin cu inima deschisă şi sper să-i facem bucuroşi pe toţi fanii şi pe toţi cei care sunt alături de această echipă iubită din Banat!”, a declarat Călin Rosenblum, directorul sportiv al Politehnicii Timişoara.
Călin Rosenblum s-a născut pe 26 mai 1964, la Timişoara. A fost elev al Liceului Sportiv (LPS Banatul de astăzi), iar în ultimul an de juniorat s-a alăturat Progresului Timişoara (1982-90), formaţie alături de care, la seniori, a promovat de la nivel judeţean până în eşalonul secund. Din anul 1990 a devenit jucătorul Politehnicii Timişoara (Divizia A şi B), unde a activat până în 1995, şi apoi a mai evoluat un sezon la Metrom Braşov (Divizia B). Pe final de carieră fotbalistică a fost antrenor-jucător la Modern Timişoara. După retragere, între anii 1997-2002 a fost preşedintele lui CFR Timişoara iar între 2012 şi 2014 a activat ca manager sportiv la ACS Poli. Din anul 2002 a profesat ca şi cadru didactic. De asemenea, din 2009 a fost director adjunct iar din 2014 până la 1 septembrie 2021 a fost directorul Liceului cu Program Sportiv „Banatul”.
Dl. Călin Rosenblum va participa la următoarea conferinţă de presă, pe care o vom organiza înaintea partidei cu FK Csikszereda de pe teren propriu. Vă vom transmite informaţiile legate de ziua şi ora exactă a acesteia în cel mai scurt timp.
POLITEHNICA – CSIKSZEREDA, sâmbătă, de la ora 17.00
Formularul de acreditare pentru partida de sâmbătă: https://forms.gle/iC2JE1sSAxD2c1wn9
Accesul pe stadion pentru reprezentanţii mass-media va fi efectuat pe la poarta M (în dreapta de intrarea la vestiare). Ţinând cont de contextul actual vă rugăm să solicitaţi maximum o acreditare la masa presei, respectiv maximum o acreditare pentru zona foto pentru publicaţia dumneavoastră.

Intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi (precum spectatorii) a dovezii de vaccinare (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau a rezultatului negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea acces au şi persoanele aflate între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share