Camera de Comerț Dâmbovița a organizat întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț din Regiunea Sud – Muntenia

Camera de Comerț Dâmbovița a organizat astăzi, 21 septembrie 2022, 𝐈̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦ 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐒𝐮𝐝 – 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞𝐧𝐢𝐚, eveniment ce așează unitatea instituțională acolo unde îi este locul, potrivit unui comunicat din partea instituției.
”Aceasta va fi concentrată în sensul identificării, centralizării și propunerii celor mai bune soluții, pe termen mediu și lung, pentru rezolvarea problemelor reale din mediului antreprenorial românesc.
Este mai mult decât important, ca în aceste perioade, deloc ușoare, să avem un dialog și să fim uniți!”
Tot astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița a avut loc o ședință de lucru unde au participat Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Valentin CALCAN, președintele CCIA Dâmbovița, precum și pe președinții și vicepreședinții Camerelor de Comerț din Regiunea Sud-Muntenia.
„Mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga noastră atenție! Suntem un partener activ și, întotdeauna, vom căuta cele mai bune soluții, astfel încât să asigurăm condițiile necesare dezvoltării tuturor afacerilor dâmbovițene.
Acesta a fost și scopul întâlnirii de astăzi. Colaborarea dintre administrațiile publice și mediul privat este fundamentală pentru o dezvoltare economică sustenabilă. Mă bucur că, prin atragerea de fonduri guvernamentale și europene, dar și din bugetul propriu, Consiliul Județean Dâmbovița oferă posibilitatea angrenării în proiecte și domenii care vor schimba în bine județul nostru”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
La rândul său, prefectul județului, Claudia Gilia, a transmis un mesaj pe pagina de social media în urma întâlnirii cu reprezentanții mediului de afaceri.
”O administrație publică responsabilă are un dialog constant cu mediul economic!
Investițiile în județul Dâmbovița sunt un adevărat motor de dezvoltare. Pe lângă investițiile făcute de Guvern și de administrația locală prin atragerea de fonduri europene, o altă sursă pentru creșterea nivelului de trai sunt și investițiile făcute de mediul privat. Acestea sunt un adevărat indicator al încrederii că banii privați vor fi cheltuiți eficient. Nimeni nu și-ar risca proprii bani acolo unde există fisuri.
Alături de Președintele Consiliului Județean, Cornel Ștefan și de primarul municipiului Târgoviște,
Stan Daniel Cristian, i-am asigurat pe reprezentanții mediului de afaceri că efortul nostru va fi unul constant în a asigura un mediu economic stabil și prietenos.
Avem un parteneriat puternic între Prefectura județului nostru și Camerele de Comerț, la fel și între universitate și alte instituții de învățământ cu mediul de afaceri. Împreună putem face din județul nostru unul prosper”, a precizat Claudia Gilia.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share