Camera de Comerț Dâmbovița participă la evenimentul Agricultura viitorului

Camera de Comerț Dâmbovița, participă la evenimentul organizat de Wall-Street.ro și IC.events ,”𝐀𝐆𝐑𝐈𝐂𝐔𝐋𝐓𝐔𝐑𝐀 𝐕𝐈𝐈𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈”.
𝐂𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜?
📆𝟏𝟖 𝐌𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 🕙𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎
📝𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞-𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮!
𝑽𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒂𝒈𝒓𝒊𝒄𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒊𝒊 𝒓𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒆𝒔̦𝒕𝒊: 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒓𝒆𝒂, 𝒅𝒊𝒈𝒊𝒕𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔̦𝒊 𝒓𝒆𝒛𝒊𝒍𝒊𝒆𝒏𝒕̦𝒂 𝒊𝒏𝒅𝒖𝒔𝒕𝒓𝒊𝒆𝒊 𝒇𝒂𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂̆𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒓𝒆𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆.
Se vor trece în agendă 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞: care sunt criteriile de selecție și de ce piedici se lovesc viitorii antreprenori când caută să acceseze fonduri.
De asemenea, se va discuta despre sumele prevăzute drept sprijin pentru fermieri în 2022 mai sunt de actualitate având în vedere problemele principalilor 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆, creșterea prețului la energie, fertilizatori și îngrășăminte și, nu în ultimul rând, faptul că schemele de ajutor, cum este și 𝐏𝐍𝐑𝐑, au fost gândite înaintea războiului.
Cum a evoluat producția și consumul de alimente bio? Ce pot face autoritățile pentru a dezvolta piața de desfacere din România? Cum pot marile companii să reducă risipa alimentară? Sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde specialiștii din agricultură în cadrul evenimentului.
Sursa: Camera de Comerț Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share