Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Camera de Comerț Dâmbovița: Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023

Camera de Comerț Dâmbovița a organizat astăzi, 22 februarie 2023, Conferința “Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”. Conferința a fost deschisă de domnul Valentin Calcan, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, iar tematicaa vizat finanțările nerambursabile, secțiuni susținute de experții Ana Ștefan (Director regional vânzări, GWC) și Simona Stoica (Expert acccesare fonduri, Porsim), iar pentru soluții de creditare, domnul Vlad Stanciu (Director, Garanti BBVA – Sucursala Târgoviste)a prezentat cele mai avantajoase oportunități pe care antreprenorii le pot valorifica.

Pe parcursul celor 5 ore, conferința a fost susținută de experții GOODWILL CONSULTING, PORSIM BLUE PROJECT și Garanti BBVA.

În cadrul evenimentului, gazdele au facilitat informații actualizate privind programele de finanțare nerambursabilă, în scopul sprijinirii mediului de afaceri dâmbovițean și pe noii antreprenori ce doresc consiliere în demararea unei afaceri.

Experții au diseminat în rândul antreprenorilor prezenți, informații esențiale vizând următoarele axe de finanțare:

  • Digitalizarea IMM-urilor prin PNRR

Susținem digitalizarea prin soluții integratepentru transformarea afacerii tale;

  • Programul Regional 

Sprijin IMM de până la 3 milioane de euro pentru domeniile Servicii,Producție și HORECA;

  • Programul Național de Dezvoltare Regională/Planul Național Strategic

Sprijin pentru sectorul agricol;

  • Fondul de Modernizare-Parcuri Fotovoltaice

Tranziția și digitalizarea către surse regenerabile de energie.

Au fost atinse explicații în legătură cu achiziția de echipamente și atingerea obiectivelor în cadrul axei de Digitalizare. De asemenea, privind Programul Regional s-a accentuat criteriul de neeligibilitate în urma relocărilor artificiale a sediilor societăților aplicante.

Referitor la Planul Național Strategicprincipalul subiect de discuție a fost reprezentat de agricultura de precizie, componentă care constituie noutatea promovată pentru exercițiul de finanțare 2023-2027.

Contribuția proprie, finanțarea nerambursabilă, precum și TVA-ul, reprezintă criteriile esențiale pentru care Garanti BBVA vine în sprijinul antreprenorilor interesați de acoperirea costurilor de implementare a finanțării.

În încheierea conferinței, concluziile au fost în sensul că antreprenorii participanți au obținut informații relevante și disponibile la momentul acesteia, iar prilejul de networking ne oferă garanția că doar împreună putem reuși.

Colaborează cu echipa noastră de specialiști pentru a obține cele mai bune rezultate pentru business-ul tău.

 

Comunicat de presă, Camera de Comerț Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share