Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița nu va participa la Bursa Locurilor de muncă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița nu va participa la Bursa Locurilor de muncă organizată mâine, 20 mai 2022 de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Dâmbovița.

Ne cerem scuze companiilor care au răspuns la apelul nostru și au trimis liste cu necesarul de personal dar, nu-i putem reprezenta mâine deoarece în Protocolul pe care AJOFM Dâmbovița ni l-a prezentat, Camera de Comerț are statutul de invitat și nu poate reprezenta firmele dâmbovițene.

Concret, „este important” ca mâine la Bursa Locurilor de Muncă să fie prezente fizic cât mai multe companii, nu și cele care din motive obiective ar fi mandatat Camera de Comerț să prezinte ofertele de muncă în numele acestora.

„În opinia mea „este important” numai pentru AJOFM, în nici un caz pentru mediul de afaceri.

Asta pentru că am o experiență ca și participant la mai multe ediții ale acestei Burse, am fost mereu nemulțumit de rezultat și am propus acum, în calitate de președinte al Camera de Comerț Dâmbovița să încercăm o abordare nouă din punct de vedere organizatoric.

Am înțelescă nu „este de acord Bucureștiul”(!!!)  și ca urmare, rog toți antreprenorii să meargă mâine la Bursa Locurilor de Muncă și să-și prezinte locurile vacante.

Vă rog să mai Încercați încă odată. Nu cred că vor fi prezenți acolo decât persoanele aflate în evidențele de plată șomaj de la AJOFM (și care sunt obligate să participe ca să nu li se oprească indemnizațiile) dar, nu se știe, poate o să găsiți omul potrivit pentru locul potrivit” a declarat domnul Valentin Calcan, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Încurajăm pe oricine altcineva care dorește un loc de muncă sau care dorește o schimbare a locului de muncă să meargă mâine la Bursă.

Chiar dacă nu există o promovare a evenimentului în acest sens, vă îndrumăm să mergeți mâine 20 mai 2022 la ora 10.00 la Bursa Locurilor de Muncă de la Clubul Studenților, stradaTineretului nr 1, Târgoviște și să vă interesați la standurile companiilor despre ofertele acestora.

Bursa de mâine NU este numai pentru cei aflați în situația temporară de șomaj, este pentru oricine dorește un loc de muncă!

Vă dorim mult succes!

Comunicat de presă Camera de Comerț Dâmbovița

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share