Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Camion IVECO pe Gaz? Uite ce beneficii ai la Auto Schunn Romania

Problemele ecologice globale din ultimii ani au produs o schimbare majora in economia internationala, in deosebi in industriile transporatoare, stimuland, printr-un efect de domino, trecerea tot mai rapida de la sursele clasice de energie, bazate pe combustibili fosili, la sursele – momentan – alternative, ecologice, nepoluante de energie.

IVECO

Una dintre industriile in care trecerea spre sursele alternative de energie s-a realizat extrem de rapid este industria de transporturi rutiere, iar camioanele au fost printre cele mai vizate de aceste schimbari.

In acest context, se fac deja pasi rapizi in directia inlocuirii motoarelor cu ardere interne, cu solutii alternative de propulsie electrica, insa exista deja solutii ecologice de propulsie pentru camioane, iar noua gama de camioane IVECO S-Way Natural Power a adoptat-o deja: este forba despre motorizarea pe gaz.

Care sunt avantajele motorizarii pe gaz?

Exista in mod inevitabil o multime de avantaje, care incep de la limitarea drastica a nivelului de poluare, si ajung pana la economii substantiale de costuri, pricinuite atat de eficientizarea consumului sau suplimentarea consistenta a perioadelor necesare pentru mentenanta, cat si de facilitatile economice oferite de state pentru stimularea adoptarii acestor solutii energetice ecologice.

Avantajele ecologice:

  • Cu 95% mai putine particule poluante
  • Cu 95% mai putine emisii de CO2
  • Cu 95% mai putine emisii de NO2

La acestea, se adauga avantajul determinant de a creste considerabil nivelul de confort acustic din cabina, un avantaj extrem de important si util, indeosebi deoarece camioanele parcurg cu regularitate distante lungi, iar soferii nu mai sunt expusi atat de mult timp la disconfortul acustic provocat de propulsia cu ardere interna.

Mai mult, noile camioane IVECO S-Way Natural Power vin echipate cu sisteme tehnologice inteligente, menite sa eficientizeze radical consumul, sa limiteze drastic eliminarea de substante poluante, dar si timpii necesari pentru mentenanta. De pilda, datorita noilor imbunatatiri, perioada minima necesara pentru schimbul de ulei a fost prelungita chiar si cu peste 90.000 km, iar componentele motorului au fost si ele imbunatatite, pentru a minimiza costurile de intretinere.

Unul dintre acestea este Sistemul Post-Tratament fara intretinere. Acest sistem se asigura ca vehiculele sunt in conformitate cu cele mai stringente standarde international de emisii. Nu necesita aditivi, filtre de particule sau regenerare, asadar interventiile de intretinere sunt minime.

De asemenea, noua generatie de camioane IVECO S-Way Natural Power vin echipate cu dispozitive care sustin intr-un mod extrem de eficient scaderea nivelului de consum, avand oportunitatea de a beneficia de o reducere de pana la 40% a costului de combustibil.

Dintre noile sisteme instalate pe IVECO S-Way Natural Power, amintim IVECO ECO MODE PLUS, optiunea Anti-Idling, care opreste automat motorul atunci cand se afla la relanti pentru perioade mai lungi, transmisia automata HI-TRONIX cu 12 viteze de inalta eficienta, dar si sistemul de condus predictiv IVECO HI CRUISE GPS.

Avantajele economice:

Cu noile camioane IVECO S-Way Natural Power, ai oportunitatea de a economisi pana la 30.000 de euro la fiecare 150.000 km rulati pe teritoriul Germaniei, indiferent daca aceasta este destinatia ta sau esti in transit, la care se vor adauga economiile de bani de care vei beneficia prin eliminarea taxelor de drum impuse de aceasta tara, pana in anul 2023.

Pe langa Germania, ai oportunitatea de a beneficia de reduceri consistente si in alte tari, tot pe baza eliminarii taxelor de drum:

  • 5.800 €* /an pe ruta Romania – Nordul Frantei
  • 5.500 €*/an pe ruta Romania – Nordul Germaniei
  • 7.500 €* /an pe ruta Romania – Benelux

De asemenea, costul total al proprietatii va scadea cu pana la 9%.

Iar daca iti faci griji despre situatia privind frecventa statiilor de alimentare disponibile, trebuie sa stii ca exista deja o retea de peste 3.840 de statii de alimentare cu CNG si peste 270 de statii de GNL care opereaza in Europa, si multe altele sunt deja in stadiu de proiectare.

Drept urmare, daca toate aceste avantaje te-au convins sa adopti noua tehnologie ecologica sis a-ti imbunatatesti flota de camioane, te invitam sa accesezi pagina de camioane IVECO de pe noul website Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro) si sa soliciti o oferta personalizata.

Auto Schunn Romania este partener autorizat IVECO Romania si detine un portofoliu complet de solutii de mobilitate comerciala din gamele de vehicule usoare, medii si grele IVECO Daily, Eurocargo, camioane IVECO S-Way si IVECO X-Way, fiind prezenta cu un centru specializat de vanzari si service de profil in Sibiu.

De asemenea, Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai de succes parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani la cel mai inalt nivel de performanta pe piata de profil.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta cu centre de vanzari si intretinere pentru autoturisme, autoutilitare si camioane Mercedes-Benz in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share