19/09/2021

Campionul intercontinental la box, Flavius Biea, își prezintă centurile IBA la Timeless 4All Festival

După ce și-a apărat centura IBA Intercontinental în fața mexicanului Ivan Alvarez, Flavius Biea ne pregătește o nouă surpriză! La cel mai mare festival dedicat familiei, Timeless 4ALL, care va avea loc în perioada 3-5 septembrie la aerodromul “Cioca”, pugilistul timișorean se menține în formă alături de cei mai mici practicanți ai boxului prin demonstrații.
Flavius Biea: “Îmi propun ca prin prezența mea la festival să atrag mai mulți copii spre sport. Suntem în secolul tehnologiei iar copiii, și nu numai, au uitat să mai facă mișcare. Sportul în viața fiecărui copil înseamnă sănătate, disciplină și încredere pe care le dobândești făcând ceva de plăcere.”
Sportul i-a schimbat viața lui Flavius Biea. Era un copil când a început să boxeze.
Flavius Biea: “Îmi ajungeau mănușile până la coate. Pentru că eram timid, nimeni nu mi-a dat nici o șansă. Am avut însă ambiția și dorința de a câștiga. Până în anul 2002, nu pierdusem cu nici un copil de vârsta mea vreun meci!”
Acum fostul campion mondial de tineret la amatori are în Timișoara propriul club și sală de antrenament. Unul dintre visurile sale este acela de a-l descoperi printre cei mai mici iubitori de box, pe viitorul campion olimpic.
Flavius Biea: “Singurul campion olimpic al nobilei arte pe care l-a dat România este Nicolae Linca, laureat cu aur la Melbourne în 1956. Mi-aș dori ca următorul campion să plece din sala mea de antrenamente.”
La Timeless 4ALL Festival, pe lângă demonstrațiile organizate de Biea Boxing Gym, campionul timișorean va prezenta publicului centurile IBA.
Flavius Biea: “În spatele centurilor câștigate, se ascund 26 de ani de muncă titanică și voința de a rămâne în paginile boxului românesc. Ce îmi doresc acum, prin performanța mea de la profesioniști este să atrag atenția cât mai mult asupra acestui sport, să adun cât mai multă lume în jurul evenimentelor organizate de noi pentru promovarea boxului și să creștem alți sportivi performanți.”
Flavius Biea în clasamentul mondial conform clasamentului oficial BoxRec:
-Locul 1 pound-for-pound în România (la toate categoriile de greutate)
-Locul 1 la categoria de greutate (super-welterweight) în România
-Locul 53 mondial din 1553 de boxeri activi la categoria de greutate (super-welterweight)
-Locul 28 în Europa din 478 de boxeri activi
-Locul 231 în Europa pound-for-pound (la toate categoriile de greutate) din 4182 de boxeri activi.
Timeless 4ALL vă dă șansa să îl întâlniți pe pugilistul timișorean la aerodromul “Cioca” de lângă Timișoara, în cadrul festivalului care va avea loc în perioada 3-5 septembrie. Puteți avea șansa ca cei mici să își pună mănușile de box chiar de mâine și de ce nu, să devină noii campioni olimpici.

De asemenea, la Timeless 4ALL Festival poți cunoaște campionii timișoreni la karate și dans. Ateliere, workshopuri, demonstrații și prezentări sunt puse la dispoziția publicului de către organizatori, astfel încât fiecare să își găsească pasiunea.
În cele 3 zile de Timeless Festival sunt activități și distracții pe alese:
– Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de păpuși, show de magie și mai câte;
-stații VR, stații de gaming, perete de cățărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium, o variantă proprie a competiției IronMan numită IronKid;
-Ateliere:
Atelier de magie
Atelier sensorial de slime
Atelier de modelaj porțelan rece și plastelină
Atelier de papuși
Atelier de kirigami
Atelier de picturi pe față
Atelier de arte marțiale
Atelier de dansuri
Atelier de aranjamente florale.


Concerte și spectacole:
3 Septembrie:
DJ IST
DJ ANGELO ES
DJ ALLY KZAN
HAARAW
4 Septembrie:
Gașca Zurli
Teatrul Merlin
Dorian Popa
Andra Gogan
Mario Fresh
5 Septembrie:
Magicianul Lorenzo Cristian
Teatrul Merlin
Celia
Bibi și Antonio Pican
Într-un ambient deosebit de plăcut, alături de familie, prieteni și artiștii voștri preferați, în incinta Aerodromului “Cioca” de lângă Timișoara vă așteptăm alături de noi la cel mai mare festival din România dedicat familiei.
În weekend-ul, 3-5 septembrie 2021, Timeless 4ALL este aici, doar pentru voi!
Vă așteptăm cu drag, de pretutindeni, să fiți alături de noi!
Detalii despre program găsiți pe: https://facebook.com/Timeless4ALLFestival
Pentru bilete și abonamente intrați pe: https://www.iabilet.ro/bilete-timeless-4all-festival-66061/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share