08/12/2021

Canapelele extensibile – solutia ideala pentru confort si stil, in orice camin

Ofera un somn de calitate oaspeților ce raman peste noapte, cu cele mai bune canapele extensibile, fara sa consumi o avere

Foto: Dumond.ro

Esti în căutarea unei canapele extensibile suficient de confortabilă pentru utilizarea de zi cu zi în sufragerie? Ori poate ai nevoie de o canapea de dormit, compactă, numai buna de înghesuit în biroul de acasă? Sau ai prefera sa descoperi cea mai accesibilă opțiune pentru a crea spațiu suplimentar pentru dormit într-un dormitor pentru oaspeți in camera de joacă pentru copii? Iata sfaturile si sugestiile noastre ce iti vin in ajutor!

Intelege stilurile de azi

Mai mult decat sigur, fiind una dintre cele mai mari piese de mobilier din camera de zi, stilul canapelei pentru care optezi poate da tonul pentru întreaga cameră – așa că găsirea uneia care să se potrivească cu decorul tău este un aspect cheie. În plus, o canapea nu numai că este un punct focal vizual, ci este și locul în care ne relaxăm, ne deconectam, ne adunăm și socializăm, așa că, pe cât de mult vrem ca o canapea să se potrivească cu estetica noastră, aceasta trebuie să ofere și un scop practic, conlucrând cu stilurile noastre de viață pentru a oferi confort și funcționalitate de zi cu zi.

Culoarea?

Daca nu vrei sa risti, alege paleta de culori naturale. Nuantele neutre sunt cea mai bună alegere de culoare pentru a face un spațiu să se simtă mai mare decât este în realitate. O paletă coerentă care se îmbină bine ajută o cameră să para mai extinsă, deoarece nu există nimic care să ne distragă atenția în timp ce privim in jur.

Colturi si coltare

Foloseste la maxim colțurile camerelor. De ce? Sa luam un exemplu practic: dacă camera ta de zi este dominată de un colț larg, spatios, atractiv, profitați la maxim de acesta. Poate este singurul loc ce capteaza lumina si ar putea fi esential. Alege o canapea care se potrivește în zona respectiva, folosind spațiul cat mai istet. Uneori poti sa pui o masă de colț și un fotoliu, dar alteori cea mai buna alegere este o canapea extensibila, in forma de L.

Conteaza marimea?

Poate părea evident, dar este important să luați în considerare cât spațiu de relaxare trebuie să ofere canapeaua ta extensibilă. Asadar, dimensiunile conteaza! Masurati si … tineti cont de locul ce trebuie sa ramana liber (poate doresti sa adaugi o masuta de cafea, scaune sau fotolii). Exista variante pentru sufragerii si solutii mai … compacte. Dacă trebuie să oferi un loc de dormit pentru doar un singur oaspete, la un moment dat, poti cauta ceva mai mic. Totusi, mai bine sa alegi ceva “mai mare”, decat ceva prea mic si sa risti inghesuirea oaspetilor!

Asezare si orientare

Decide exact cum va fi orientata canapeaua. Organizarea cu succes a unui spațiu de locuit începe cu analiza stilului tău de viață. Ce faci cel mai mult în acel spațiu? Îți place să te relaxezi în fața televizorului? Asigura-te că astfel canapeaua este orientată spre acea direcție. Ai un semineu? Cu siguranta nu vrei sa il ignori. Petreceri cu prietenii? Creeaza un semicerc (sau chiar un cerc complet) în jurul unei mese centrale.

Gaseste zeci de canapele extensibila, in orice culoare, dimensiune sau stil in oferta magazinului Dumonde.ro! 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share