Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Când este recomandat un consult în cabinetul de dermatologie?

Când este recomandat un consult în cabinetul de dermatologie?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Deţine rolul esenţial de protecţie, fiind principala barieră dintre noi şi mediul exterior, în acelaşi timp fiind cea mai expusă parte a corpului, intrând în contact direct cu o serie de factori nocivi. Pe lângă acestea, pielea poate fi considerată un barometru, orice dezechilibru apărut la nivelul acesteia având potenţialul de a semnala o posibilă problemă internă. Este un organ cu o structură foarte complexă, astfel că şi afecţiunile pe care le poate manifesta acoperă un spectru foarte larg.

Vizita la cabinetul de dermatologie

Vom decide să facem o programare la un cabinet dermatologie, ori de câte ori pielea noastră manifestă un aspect nefiresc, apar erupţii, avem suspiciunea unei boli dermatologice, ne confruntăm cu un ten dificil, dar şi atunci când semnele de îmbătrânire apărute la nivelul pielii sau asimetriile de pe chip nu ne sunt pe plac. Medicii specialişti în dermatologie, susţinuţi de tehnologia dermatologică de ultimă generaţie, vor face o diagnosticare corectă şi rapidă, stabilind ulterior măsurile care se impun, tratamentele necesare şi procedurile potrivite.

Astfel, vom păşi într-un cabinet de dermatologie atunci când avem nevoie de investigaţii, tratamente şi intervenţii dermatologice eficiente. Consultaţiile dermatologice de specialitate, electrocauterizările, crioterapia, biopsiile cutanate, consultaţiile venerologice şi intervenţiile chirurgicale de mici dimensiuni, sunt contexte cărora le vom găsi răspunsurile şi rezolvările în cabinetul de dermatologie, cu ajutorul medicilor specialişti şi a aparaturii inovative. Orice intervenţie se face sub stricta supraveghere a medicilor dermatologi, confortul şi sănătatea pacienților fiind esenţiale.

De ce apelăm la dermatologia estetică?

Atunci când ne confruntăm cu o problemă de ordin estetic, sesizăm îmbătrânirea tenului, mici asimetrii pe chip, o transpiraţie deranjantă sau un ten cu aspect neîngrijit, serviciile de dermatologie estetica vor reprezenta cea mai bună alternativă cu ajutorul căreia putem acţiona asupra pielii. Specialiştii în dermato-cosmetică şi laser ne vor recomanda cele mai eficiente proceduri, într-un mediu extrem de plăcut şi confortabil. Rezultatele nu vor întârzia să apară, iar efectele asupra aspectului pielii şi psihicului nostru vor fi dintre cele mai pozitive. Vom solicita o consultaţie de dermatologie estetică atunci când tenul nostru necesită o îngrijire specială, suplimentară îngrijirii zilnice pe care o aplicăm în mediul casnic.

De asemenea, vom apela la dermatologia estetică dacă ne-am propus să ne aducem o îmbunătăţire estetică, precum diminuarea ridurilor sau a remedierea asimetriei de la nivelul buzelor. Serviciile de care putem beneficia sub supravegherea celor mai buni specialişti, pot fi microabraziunea medicală, peeling-ul, injectările pentru transpiraţia axială excesivă, injectările pentru diminuarea ridurilor de expresie, precum şi mezoterapia. Beneficiem astfel de proceduri medicale inovative şi intervenţii minim invazive, aplicate într-un mediu plăcut şi călduros, de către specialiştii în tehnologia dermatologică de ultimă generație.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share