Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Capacitatea de autovindecare

copil

Cea mai importantă calitate spirituală umană, capacitatea de autovindecare – homeostazia. Este fascinant și uimitor să înțelegi, să aplici, și să folosești această calitate. Dacă am fi conștienți de ea, ne-am căpăta independența și bucuria, daca doar am folosi-o am fi sănătoși și eficienți, dacă am accepta-o am face primul pas, și cel mai important, spre autocunoaștere și înțelegere. Apoi odată acceptată capacitatea de autovindecare rezultă utilizarea atenției, un atribut important care ne implică în propria noastră viață. Și, din acest motiv, nimeni altcineva nu o mai poate folosi, nimeni nu ne mai poate manipula sau deturna de la scopul nostru.

Aici este ceva ce am uitat, este acel lucru care ne-a făcut să țopăim după ce am făcut primul castel de nisip… sau când am adăugat culoare unui desen lipsit de expresivitate, sau mustăți. Bucuria venea din faptul că am participat, că am fost atenți și atunci nici măcar nu eram bolnavi, lipsiți de energie sau de curaj.

Vă așteptăm cu drag să vorbim despre toate acestea pentru a înțelege cum să ne dezvoltăm capacitatea de autovindecare, luni, 28 martie 2016, la ora 18.30, în Centrul Vechi locația San Marco – Târgoviște – cu Ana Maria Bunoiu și Gabriela Apostol. Rezervările se fac la numărul de telefon 0742015331.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share