Care sunt avantajele serviciilor de hosting web oferite de Megahost.ro?

Calitatea serviciilor de hosting are o însemnătate mare pentru eficiența și funcționarea site-ului, respectiv și pentru cantitatea de vânzări pe care o vei avea.

Megahost

Prin urmare, procesul de alegere a serviciilor de hosting trebuie să fie unul conștient și cât se poate de responsabil.

De exemplu, compania de hosting Megahost oferă clienților săi cele mai diverse și sigure servicii de găzduire web: servere dedicate, certificat ssl, VPS hosting, hosting Web SSD, înregistrare de domenii etc. Mai mult decât atât, mai jos venim cu câteva argumente concrete care te vor face să alegi anume serviciile noastre de hosting web:

1.     Avem o experiență vastă pe piața industriei de hosting și IT

De fapt, activăm în industria de web hosting de mai bine de 14 ani. În acest timp am reușit să colaborăm cu mii de antreprenori și persoane care activează cu succes în mediul online și au rezultate foarte bune până și astăzi.

2.     Oferim garanție pentru serviciile oferite

Pentru noi este foarte important ca clientul să simtă siguranță atunci când apelează la serviciile noastre, în așa fel, avem o conexiune strânsă și o colaborare de lungă durată. Tocmai de aceea, folosim doar servere de ultimă generație brand HP și Dell cu 2 procesoare Intel XEON per server, minim 64 GB memorie RAM, stocare pe medii SSD și redundanță RAID.

3.     Uptime și viteză maximă

Acest lucru este garantat datorită tehnicii de ultimă oră folosită la serverele de găzduire web SSD, precum și experiența acumulată în cei peste 14 ani de activitate în industria de hosting web. Astfel, inițiem doar contracte calitative cu clienții noștri și le asigurăm condiții pe măsură, care aduc rezultate rapide în orice domeniu.

4.     Asigurăm un control panel specializat

Absolut toți clienții noștri beneficiază de serviciul de administrare cPanel, care, la momentul actual este cel mai avansat și modern instrument de administrare și configurare a unui site web. Acest lucru le permite utilizatorilor să controleze mereu aspectele unui cont de hosting dedicat prin intermediul unei interfețe grafice.

5.     Asistență tehnică 24/7

Chiar dacă mulți ignoră importanța suportului tehnic, atunci când achiziționează un pachet de hosting (fie că e vorba de reseller hosting, shared hosting sau oricare alt tip de hosting web), Megahost pune la dispoziția clienților săi asistență tehnică 24/7. Acest lucru înseamnă că dacă apar careva probleme, nelămuriri sau chiar întrebări, te poți adresa oricând experților noștri prin intermediul unei secțiuni de întrebări frecvente sau LiveChat.

Ce zici, te-am convins? Nu ezita să contactezi echipa noastră de asistență pentru a face cea mai bună alegere în favoarea unor servicii de găzduire web în România de calitate!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share