29/11/2020

Care sunt calitatile unui lider de succes? Gabriela Sutu- AVON- Nutraeffects

DSCN8079O infuzie de culoare, prospetime si bucurie am vazut si am simtit in lansarea noului produs AVON- Gama Nutraeffects. Lideri de top care aduc plus valoare echipei din care fac parte, dar si orasului Targoviste sunt cei care au daruit o lectie de forta si tenacitate celor nou-veniti in AVON. Oameni care desi intampina probleme peste care unii dintre noi nu ar putea trece, sunt cei care ne-au aratat ca diferenta in orice domeniu o face pasiunea, vointa de a merge mai departe si de a-ti depasi propriile temeri si limite.

Liderii Avon din echipa Gabrielei Sutu au reusit acest lucru. Avon a devenit un stil de viata de peste 15 ani in cazul multora dintre ei. Rabdarea, responsabilitatea, pasiunea, daruirea, dorinta de a comunica, ambitia sunt abilitati pe care un lider AVON trebuie sa le aiba.DSCN8128

Lansarea gamei de produse Nutraeffects este evenimentul anului in AVON si iata ca echipa Gabrielei Sutu a sarbatorit acest lucru impartasind din reusite si infuzand energie celor care vor sa faca parte din echipa si mai ales vor sa devina lideri AVON.

GALERIE FOTO LANSARE GAMA NUTRAEFFECTS

Am discutat cu Gabriela Sutu, initiatoarea acestui eveniment si ne-a declarat ca a fost inca un moment de bucurie alaturi de echipa sa pe care il astepta de foarte mult timp.

”Noul produs contine o gama cu creme de fata cu extracte de seminte, am avut un motiv sa ma intalnesc cu grupa, sa onoram un nou inceput. Am vrut sa le ofer o ocazie de a socializa, de a se cunoaste. Cei care vor sa vina catre AVON sa faca primul pas. Foarte multi sunt reticenti in a porni afacerea AVON ca si reprezentant pentru ca isi pun diverse piedici- lipsa de timp, cautarea clientilor, teama de a iesi din zona de confort sau senzatia ca se complica… nu se justifica aceste temeri, nu te costa nimic sa te inscrii, sau sa iesi din sistem, totul e sa-ti platesti facturile la timp si poti cumpara produse doar pentru tine si familia ta, fara sa ai alti clienti.”(Gabriela Sutu)DSCN8174

Tot Gabriela ne-a mai spus ca cei care sunt lideri acum, au succes tocmai pentru ca nu vand un produs, nu obliga oamenii sa-l cumpere, ci faptul ca vin catre nevoia cumparatorului este ceea ce face diferenta: Nu doar castigurile materiale ne motiveaza, ci faptul ca te simti apreciat, iubit, simti ca munca ta are valoare.
Despre echipa pe care o coordoneaza ne-a spus ca sunt 170 de membri in grupa ei personala si 470 pe toata structura.

Desi banii nu sunt principalii factori motivanti, asa cum ea si echipa au sutinut, despre castigurile din Avon, Gabriela ne-a informat ca pana in 2010 a avut si un alt job. Avea deja 9 ani de Avon, ajunsese in punctul in care avea nevoie de mai mult timp pentru a se ocupa de aceasta activitate, moment in care castigurile de aici au fost suficiente pentru a renunta la vechiul job. Acum, spune ea, AVON iti asigura liniste si din punct de vedere financiar, acea liniste in care poti sa gandesti creativ si sa mergi mai departe.

In echipa Gabrielei Sutu, poti veni oricand! Trebuie sa ai minim 18 ani si dorinta de a incerca lucruri noi.

Vrei ca produsele de machiaj, produsele de ingrijire ten, corp, parfumuri , produsele fashion AVON sa le primesti direct acasa sau la orice adresa iti doresti? Poti deveni client direct Avon in echipa mea! Vrei sa stii cum? Trimite-mi un mesaj cu textul “AVON “ la tel: 0722 484 040.

Ce ar fi sa incerci si tu? 10717569_984180911607452_219313497_nCu Avon lucrurile se construiesc din inima!

 

 

DSCN8093

DSCN8137

DSCN8144

DSCN8165

Distribuie acest articol Oficial Media
Share