Care sunt ultimele etape ale relatiei de tip SUFLETE GEMENE

suflete gemene

Realizarea de sine, iluminarea si radierea

Ego-ul moare si energia lui Dumnezeu preia controlul. Aceasta conduce catre o completa trezire spirituala, ajungand la o divinitate complet trezita. Aceasta este etapa de radiere a iubirii divine mai degraba decat sa caute dragostea romantica. La aceasta etapa, corpul ambelor flacari gemene mental, emotional si spiritual ajung la maturitate deplina. Creativitatea si abilitati de vindecare apar, care sunt puse in functiune pentru a ajuta pe altii.
Scopul etapei de radiere: pentru a stabili un flux al iubirii divine prin propriile corpuri si munca, care vibreaza la un nivel care inalta umanitatea.

Armonizarea

In aceasta etapa, ambii sunt treziti. Vin impreuna in materializarea fizica cu noua energia evoluata, plutind intr-un dinamic potential divin. Ambii s-au integrat in energia iubirii neconditionate intr-un mod care ii va influenta si pe altii pentru a-si deschide sufletele.

Scopul etapei de armonizare: Pentru a indeplini misiunea uniunii intre doua flacari gemene. Relatia vine in viata ta pentru a te ajuta sa te modelezi si sa inveti vibratia iubirii neconditionate.

PRIMELE ETAPE ALE RELATIEI DE TIP SUFLETE GEMENE

 Sursa: http://thespiritscience.net

Traducere: Ana Maria Bunoiu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share