Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban alături de copiii din Moreni la prima ediție a evenimentului „Kids Sport & Fun Fest”

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat astăzi, alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și vicepreședintele OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, la evenimentul „Kids Sport& Fun Fest” organizat de doamnele social-democrate din Moreni.
”Așa cum era de așteptat, a fost o primă ediție reușită, iar sutele de copii participanți s-au distrat și s-au bucurat în Parcul Central din Moreni, jocurile și atelierele de creație fiind principala atracție la doar câteva zile distanță de începerea școlii. Cei mici s-au descurcat de minune, iar noi promitem că vor mai fi astfel de momente!”, a transmis Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița.
La rândul său, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a apreciat că ”rutina în care cei mici intră în zilele noastre, mai ales din cauza telefoanelor și a altor dispozitive electronice folosite peste măsură, trebuie să fie întreruptă de activități precum ateliere de creație, desene pe asfalt, volei, badminton și turneu de minifotbal”.
Liderul PSD le-a felicitat pe colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate pentru inițiativa unor astfel de momente și, de asemenea, îi aplaudă toți copiii pentru alegerea de a fi prezenți la ”cele mai sănătoase” activități pentru vârsta lor și le urează un an nou școlar plin de realizări.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share