17/10/2021

Carmen Holban, deputat – mesaj de Ziua Internațională a Farmacistului

Ziua Internationala a Farmacistului este o sarbatoare infiintata in anul 2000, la intiativa International Pharmaceutical Federation și se celebreză la data de 25 septembrie. Farmacia: întotdeauna de încredere pentru sănătatea ta” este tema Zilei Mondiale a Farmacistului, anunțată de Federația Internațională a Farmaciștilor (FIP) pentru 2021. FIP ne informează că de mulți ani, farmaciștii au fost numiți, în mod constant, în sondajele naționale, printre primii cinci profesioniști cei mai de încredere.

Ca în fiecare an, deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a transmis un mesaj pentru toti cei care lucreză în domeniul farmaceutic.

”Aveți un rol cheie în păstrarea sănătății celor care au nevoie de dumneavoastră, iar de la începutul pandemiei sunteți, alături de ceilalți colegi din instituțiile de sănătate din sistemul medical, un factor important împotriva răspândirii epidemiei de COVID-19. Pentru toate acestea, dragi farmaciști, de ziua dumneavoastră, vă urez „La Mulți Ani” și vă doresc zilele liniștite, pline de realizări!”, a scris Carmen Holban pe pagina de social media.

Sărbătoarea este un impuls pentru farmaciști ca furnizori de asistență medicală și o recunoaștere a serviciilor lor neobosite pentru omenire.

Această zi îşi propune să atragă atenţia activanţilor din domeniul farmaceutic asupra modului în care aceştia ajută oamenii. Federaţia Internaţională încurajează toţi reprezentanţii domeniului farmaceutic să celebreze această zi ajutând la răspândirea informaţiilor despre această ramură şi beneficiile sale în societate.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share