Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: Astăzi s-a făcut dreptate pentru primarii aleși

Parlamentarii au majorat astăzi salariile primarilor şi viceprimarilor, iar decizia a fost luată într-o ședință în care s-a înjurat mult, iar agresivitatea din Parlament a fost împinsă până la limită ciocnirilor fizice.

În plen, cei din coaliția PSD, PNL și UDMR au susținut că este nevoie de salarii mari pentru a motiva profesioniștii să lucreze în administrația publică.

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița susține că în acest mod ”S-a făcut dreptate pentru primarii aleși!” și că acesta este un drept pe care edilii îl merită din plin.
Astăzi, în Parlament, câteva voci au încercat să ducă în derizoriu munca celor care construiesc școli, grădinițe și drumuri, a celor care au grijă de județele, municipiile, orașele și comunele în care trăim și ne creștem copiii.
Muncesc pentru comunitățile locale, iar veniturile lor trebuie să corespundă responsabilităților pe care le au. Totodată, de veniturile celor care conduc unitățile administrativ-teritoriale depind și salariile angajaților din administrațiile publice locale.
Aleșii locali sunt singurii care aveau salariile înghețate la nivelul anului 2019.
Fie că vorbim de incendii, alunecări de teren sau inundații, fie că ne referim la situații care ne afectează direct viața, toate privirile sunt îndreptate către ei. Sunt primii care acționează în interesul comunităților pe care le conduc.
Așadar, este un drept pe care îl merită din plin”, a transmis Carmen Holban pe pagina de social media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share