Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban, deputat – Școala Politică a Femeilor Social Democrate

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat la Școala Politică a Femeilor Social Democrate care a avut loc în perioada 29 – 31 august 2022, în statiunea Neptun – Olimp.
Au fost dezbătute subiecte precum creșterea natalității, programele de susținere a familiilor și copiilor la nivel social și sanitar, soluțiile identificate pentru creșterea accesului copiilor din mediul rural la serviciile medicale și la sistemul de educație, continuarea măsurilor de susținere a persoanelor și familiilor din comunitățile vulnerabile, precum și soluții.
Școala Politică a Femeilor Social Democrate este un bun prilej pentru a stabili temele principale care trebuie dezbătute în noua sesiune parlamentară.
Zilele acestea, la Constanța, doamnele și domnișoarele din toate organizațiile OFSD din țară discută pe marginea unor subiecte deosebit de importante, astfel încât să fie găsite soluțiile optime atît la nivel parlamentar, cât și la nivel local.
Fie că vorbim de perspectivele natalității în România, subiect tratat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, sau de schimbările din educație tratate de președinta Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, cele două teme au un impact deosebit asupra viitorului întregii țări. Avem nevoie de măsuri și programe coerente, iar acestea trebuie adoptate doar în urma consultărilor avute cu femeile din politica națională și locală.
Totodată, la Școala Politică a Femeilor Social Democrate, ne-am bucurat și de prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a ministrului Muncii, Marius Budăi. Cei doi membri ai Guvernului au detaliat măsurile pe care le-au promovat în ultima perioadă, mai ales că acestea au venit în sprijinul tuturor românilor, într-o perioadă în care susținerea populației este mai mult decât necesară”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD, pe pagina de social media.

OFSD este cea mai puternică Organizație politică de femei din România și are ca obiectiv principal promovarea atitudinii sociale a PSD față de comunitățile locale, precum și inițierea de proiecte, programe, măsuri și acțiuni care pot îmbunătăți în mod real situația femeilor din România prin reducerea discriminărilor de gen, acordarea de facilități pentru femeile care aleg să petreacă mai mult timp cu copiii nou-născuți, îmbunătățirea accesului femeilor la sănătate și educație.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin