Carmen Holban: Este necesară o colaborare mai bună între parlamentarii dâmbovițeni pentru sistemul de sănătate

Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) a organizat, în data de 22 septembrie 2021, dezbaterea publică „Sănătate pentru Dâmbovița”.
Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița și membru în comisia de Sănătate din Parlament, a fost prezentă la eveniment și a apreciat că dezbaterea era mai mult decât importantă pentru sănătatea sistemului medical dâmbovițean și național.
La invitația președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, organizator al acestui eveniment, mi-am exprimat punctul de vedere în ceea ce privește îmbunătățirea actului medical dâmbovițean, precum și a condițiilor în care medicii din județul nostru își desfășoară activitatea.
Concluzia principală a acestei întâlniri este că, la nivel parlamentar, trebuie să existe o mai strânsă colaborare între deputații și senatorii de Dâmboviţa, astfel încât problemele și nevoile sistemului medical dâmbovițean să fie rezolvate cât mai rapid. Pot să vă spun că modificările legislative cerute de medici și solicitările acestora în ceea ce privește o mai bună finanțare a instituțiilor de sănătate din județul nostru se vor regăsi, cu siguranță, pe agenda tuturor parlamentarilor dâmbovițeni. Felicitări organizatorilor! Mulțumiri medicilor!”, a scris Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share