Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: I-am mulțumit Excelenței Sale, Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România pentru că este un adevărat promotor al schimburilor interculturale

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2023. Aniversarea celor 74 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul JW Marriott Bucharest. Au fost prezenți oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri și ambasadori.
Carmen Holban: ”În calitate de vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu India, am ținut să-mi reafirm disponibiltatea pentru întărirea și dezvoltarea legăturilor româno-indiene, atât cele economice, cât și cele socio-culturale. Avem interese comune și sunt convinsă că relațiile dintre statele noastre vor cunoaște o dezvoltare permanentă, colaborarea cu Excelența Sa Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România, fiind de excepție.
 Totodată, în cadrul ceremoniei, i-am mulțumit Excelenței Sale și pentru că este un adevărat promotor al schimburilor interculturale, județul Dâmbovița fiind vizitat de domnia sa în mai multe rânduri.”
 Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupurile locale – Academia de dans Indra, Surya Natyam, Festival și Magnolia. Programul cultural s-a conclus cu o demonstrație de yoga susținută de către domnul Bhalchandra Dhekane, profesorul de cultură indiană al Ambasadei Indiei la București, împreună cu studenții săi.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share