Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: I-am mulțumit Excelenței Sale, Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România pentru că este un adevărat promotor al schimburilor interculturale

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2023. Aniversarea celor 74 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul JW Marriott Bucharest. Au fost prezenți oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri și ambasadori.
Carmen Holban: ”În calitate de vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu India, am ținut să-mi reafirm disponibiltatea pentru întărirea și dezvoltarea legăturilor româno-indiene, atât cele economice, cât și cele socio-culturale. Avem interese comune și sunt convinsă că relațiile dintre statele noastre vor cunoaște o dezvoltare permanentă, colaborarea cu Excelența Sa Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România, fiind de excepție.
 Totodată, în cadrul ceremoniei, i-am mulțumit Excelenței Sale și pentru că este un adevărat promotor al schimburilor interculturale, județul Dâmbovița fiind vizitat de domnia sa în mai multe rânduri.”
 Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupurile locale – Academia de dans Indra, Surya Natyam, Festival și Magnolia. Programul cultural s-a conclus cu o demonstrație de yoga susținută de către domnul Bhalchandra Dhekane, profesorul de cultură indiană al Ambasadei Indiei la București, împreună cu studenții săi.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share