Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: În următorii doi ani PSD își propune dezvoltarea fiecărei regiuni și susținerea populației

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat la Reuniunea Grupurilor Parlamentare PSD, care a avut loc la Sinaia, unde au fost prezentate activitatea parlamentarilor PSD din sesiunea trecută și măsurile pe care social- democrații la vor implementa în următorii doi ani. Se urmărește dezvoltarea fiecărei regiuni și susținerea populației în fața viitoarelor provocări economice.
La întâlnire au participat președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, liderii Grupurilor PSD, Ștefan Radu Oprea și Alfred Simonis, miniștrii PSD, senatori și deputați.
”Au fost punctate multe dintre măsurile pe care am reușit să le impunem în coaliția de guvernare, în ultimul an, fiecare dintre acestea având un impact deosebit în toate mediile sociale.
 Mă bucură că o doamnă a pus în mișcare un minister atât de important pentru noi toți: Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐅𝐢𝐫𝐞𝐚, prin programele implementate sau aflate în curs de implementare, reușește să schimbe viața a sute de familii și a tinerilor care, din lipsa banilor necesari, renunțau la studiile superioare.
 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢;
 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 „𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭”;
 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭”.
 𝐋𝐚 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐜𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐒𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐁𝐮𝐝𝐚̆𝐢 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐬𝐢𝐯 𝐥𝐚:
  •  creșterea veniturilor pensionarilor și a ajutoarelor sociale pentru ca aceștia să poată trece mai ușor peste criza economică și energetică;
  • majorarea salariului minim, a salariului minim din construcții și a salariilor bugetarilor și creșterea alocațiilor pentru copii;
  •  compensarea și plafonarea consumului și a facturilor la gaze și energie electrică.
𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚, 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐒ă𝐧ă𝐭ăț𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐑𝐚𝐟𝐢𝐥𝐚 𝐚 𝐚𝐯𝐮𝐭 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 î𝐧:
  • echipamente medicale, 350.000.000 de lei;
  • infrastructură și reparații capitale, 200.000.000 de lei;
  • unități sanitare de îngrijire a nou-născuților, 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐬ă ș𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚, 𝐈𝐚ș𝐢 ș𝐢 𝐂𝐥𝐮𝐣.
Acestea reprezintă doar o parte a măsurilor implementate de cele trei ministere conduse de miniștrii PSD. Familiile aflate la început de drum sau cuplurile care așteaptă primul copil, pensionarii și pacienții unităților sanitare din toată țara au nevoie de tot sprijinul nostru. Și acest lucru se întamplă! 𝐍𝐞 𝐩𝐚𝐬ă! Ș𝐢 𝐦𝐢ș𝐜ă𝐦 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 î𝐧 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜ț𝐢𝐚 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭ă!”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share