Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban, întâlnire cu OFSD Giurgiu – Rolul familiei în societate, tradiţie şi perspectivă

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat ieri, la o dezbatere organizată de preşedintele OFSD Giurgiu, deputatul Cristina Elena Dinu, cu tema „Rolul familiei în societate – tradiţie şi perspectivă” prilejuită de Ziua Internaţională a Familiei, marcată pe data de 15 mai.
La eveniment au fost prezente în jur de 50 de femei social-democrate din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman.
Rolul familiei în societate nu poate fi contestat de nimeni, iar în centrul acesteia, și o spun cu toată convingerea, se află femeia, fie că vorbim de mamă, fie că vorbim de soție. Astăzi, alături de colegele mele din Organizația Femeilor Social-Democrate, am discutat la Giurgiu despre perspectivele familiei în această perioadă agitată prin care trecem.
 Societatea modernă și transformările rapide ale acesteia sunt adevărate provocări în ceea ce privește viața de familie. Tocmai de aceea, considerăm că este datoria tuturor de a găsi cele mai bune soluții, astfel încât femeia să aibă posibilitatea să păstreze în echilibru atât viața de familie, cât și viața profesională și socială.
 Și, având în vedere că luna aceasta sărbătorim Ziua Internațională a Familiei, în avans, vă urăm tuturor liniște în cămine și cât mai puține griji. Felicitări OFSD – Giurgiu pentru organizarea evenimentului!”, a scris Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița pe pagina de social media.
Familia tânără, obiectiv prioritar în cadrul programelor sociale, măsuri de reconciliere a vieţii de familie cu responsabilităţile profesionale şi sociale ale femeii, sănătatea femeii şi a familiei- necesitate obiectivă în actualele condiţii epidemice şi responsabilizarea şi implicarea administraţiilor locale pentru sprijinirea familiilor, au fost principalele subiecte dezbătute ieri, la Comana.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share