Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României: ”Voi sprijini comunitatea județului Dâmbovița”

Camera Deputaţilor nou aleasă se va întruni luni, 21 decembrie, începând cu ora 12.00, ca urmare a decretului de convocare emis de preşedintele României.

Carmen Holban

La cel de-al doilea mandat de deputat, doamna Carmen Holban, vicepreședinte PSD Dâmbovița

”După ce am îndeplinit formalitățile pentru începutul celui de-al doilea mandat de deputat pe care mi l-au încredințat cetățenii județului Dâmbovița, astăzi voi lua parte la prima reuniune a grupului Partidului Social Democrat din Cameră. Luni, 21 decembrie, este convocat Parlamentul în noua sa componență. Alături de colegii mei aleși pentru noua legislatură vom sprijini proiectele de dezvoltare ale județului și comunităților dâmbovițene.”, declară Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

Luni 21 decembrie 2020 – noua formulă a Camerei Deputaților

În şedinţa de plen va fi constituită Comisia de validare, care are 30 de membri, va fi aprobat raportul Comisiei de validare, va fi depus jurământul de către deputaţii ale căror mandate au fost validate, vor fi aleşi preşedintele Camerei Deputaţilor şi ceilalţi membri ai Biroului permanent şi se vor constitui comisiile parlamentare. Până la alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, lucrările Camerei Deputaţilor sunt conduse de cel mai în vârstă deputat, în calitate de preşedinte de vârstă, asistat de cei mai tineri patru deputaţi, în calitate de secretari, prin rotaţie.

Dâmbovița: Parlamentarii PSD aleși pe 6 decembrie și-au primit mandatele

„Proiectele Consiliului Județean Dâmboviţa și ale tuturor primăriilor au nevoie de susținerea lor în legislativul țării.
Eu, în calitate de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, și dâmbovițenii avem așteptări mari de la deputații și senatorii care ne vor reprezenta în Parlamentul României atât din partea reprezentanților #PSD #Dâmboviţa, cât și ai celorlalte partide politice.
Tuturor, un mandat plin de realizări!”, declară președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share