Carmen Holban: Lucrurile se schimbă în bine în județul Dâmbovița

Astăzi, în satul Dobra a fost inaugurată o bază sportivă multifuncțională, investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
Investiția are valoarea de 365.754,66 de lei, iar, din această sumă, 158.455,13 lei reprezintă valoarea finanțării acordate de Consiliul Județean Dâmbovița și 207.299,53 lei – contribuția financiară a Consiliului Local Dobra.
Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban a fost prezentă la eveniment și a apreciat faptul că doar planurile și investițiile realizate în echipă au dat roade pentru județ și locuitorii acestuia.
Orice proiect finalizat cu succes înseamnă un pas înainte pentru comunitățile dâmbovițene. Astăzi, la Dobra, am participat la inaugurarea a două investiții în comună realizate în parteneriat administrația locală – Consiliul Județean Dâmbovița. Mă bucură foarte mult faptul că se acordă aceeași atenție nevoilor celor mari, dar și celor mai mici și mai tineri locuitori din Dobra. Primul obiectiv inaugurat a fost drumul local dintre satele Dobra și Mărcești și, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, baza sportivă din satul Dobra. Felicitări președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și primarului comunei Dobra, Nica Daniel, dar și echipelor acestora. Lucrurile se schimbă în bine în județul Dâmbovița și aceasta doar datorită lucrului în echipă!”, a precizat Carmen Holban pe pagina de social media.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share