Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: ”Parcă nimic nu animă atât de frumos sărbătorile de iarnă precum colindele și cântecele transmise cu drag de la o generație la alta!„

 Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat astăzi, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru, la cea de a cincea ediție a Festivalului Colindelor, care a avut loc la Căminul Cultural din Moroeni.
Parcă nimic nu animă atât de frumos sărbătorile de iarnă precum colindele și cântecele transmise cu drag de la o generație la alta! Am avut deosebita plăcere ca astăzi, la Pietroșița și Moroeni, să putem asculta unele dintre cele mai frumoase colinde din folclorul dâmbovițean, dar și din Maramureș și Moldova. Le mulțumim pentru urări colindătorilor și îi felicităm și pe organizatori! Cu astfel de momente ne asigurăm că lucrurile frumoase vor fi duse mai departe”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
S-au bucurat de aplauzele publicului ansamblurile venite din toată țara: “Simon Florea Marian” din comuna Iliești, județul Suceava, “Junii Moiseiului” din comuna Moisei, județul Maramureș, “Izvoarele Borcutului” comuna Borca, județul Neamț, “Codrulețul” din comuna Vorona, județul Botoșani, “Cununița” și Corul Parohial “Glod” din Moroeni. Iar invitatul special, prezent pe scena din Moroeni, a fost artistul Paul Surugiu Fuego.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share