Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Să aveți o primăvară frumoasă și caldă!

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, s-a aflat ieri printre oameni, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, unde au oferit doamnelor și domnișoarelor din Răcări și Nucet, un mărțisor, semn că a venit primăvara. Deși frigul de afară și evenimentele sociale i-au ”împovărat” pe oameni, astfel de gesturi vin oricând ca o rază de bine, de speranță, de bucurie că există cineva mereu lângă noi și nu suntem singuri.
Liderii PSD au promis că vor ajunge în fiecare localitate, în această săptămână, pentru a se întâlni cu doamnele care sunt celebrate, ca în fiecare an, la începutul primăverii.
”Nu e începutul de primăvară pe care îl doream, dar luna lui Mărțișor trebuia întâmpinată așa cum se cuvine!
Florile și mărțișoarele pe care astăzi le-am dăruit doamnelor și domnișoarelor din Răcari și Nucet au reușit să le facă ziua mai frumoasă, dar au mai și risipit din problemele acestor vremuri mult prea agitate.
În așteptarea unor zile mult mai senine, de care ne vom bucura cât de curând, le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și caldă!”, a scris Carmen Holban, vicepreședinte PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin