Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban și OFSD Dâmbovița au adus daruri pentru copiii din mai multe localități

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, alături de colegele din Organizația de femei social-democrate, au fost ajutorul lui Moș Craciun pentru copiii din Nucet, Ocnița, Moreni și Fieni. Cu brațele deschise și multă bucurie, cei mici au fost nerabdatori sa primească darurile si vizita spiridusilor lui Moș Crăciun, la fel de emoționați și ei.

Carmen Holban: Copiilor le dorim un An Nou în care să fie sănătoși și fericiți împreună cu familiile lor!

“De la Nucet la Ocnița și de la Moreni la Fieni!

Acesta a fost traseul parcurs astăzi de Moș Crăciun, pe care, alături de Luciana Cristea, vicepreședintă a OFSD Dâmbovița și președintă a OFSD Târgoviște și colega noastră, Ioana Radu, l-am ajutat să împartă cadouri copiilor cuminți și ascultători.

Bineînțeles, pe parcursul călătoriei noastre am fost sprijinite de doamnele din OFSD, așa cum s-a întâmplat încă de la prima întâlnire a zilei.

La Nucet, doamna primar Luisa Bărboiu a fost gazda noastră și a Moșului, acesta fiind foarte încântat de cântecele și poeziile pregătite de cei peste 30 de copii care îl așteptau cu nerăbdare.

La Ocnița și Moreni, cu ajutorul președintelor celor două organizații de femei, am mers la casele mai multor familii, Moș Crăciun făcându-le o adevărată surpriză celor mici.

Sania Moșului a oprit și la Fieni, copiii care au trecut pragul organizației PSD din oraș fiind răsplătiți pentru cât de silitori au fost anul acesta. Aici, gazdă bună ne-a fost colega noastră Bărăscu Mirela.

Mulțumesc Moșului și ajutoarelor lui pentru că ne-au fost alături toată ziua, iar copiilor le dorim un An Nou în care să fie sănătoși și fericiți împreună cu familiile lor!

Sărbători liniștite!”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share