Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Căutăm tineri artiști pentru formare online

În perioada 30 octombrie – 30 noiembrie 2023, Asociația Miltonia și Consiliul Județean Timiș organizează o formare online dedicată tinerilor artiști și profesioniști activi în cultură și educație. Acțiunea are loc în cadrul proiectului de reabilitare, refuncționalizare și revitalizare a Conacului Mocioni din Foeni și este finanțată prin Programul RO-CULTURA. Persoanele selectate vor învăța despre mediere socială, diferite tehnici de animație, inițierea unor activități culturale și dezvoltarea de legături sociale. Totodată acestea vor contribui la elaborarea unui manual care urmează a fi folosit în educația pentru patrimoniu.

Vor fi selectați 10 artiști emergenți sau specialiști în domeniul culturii și educației, peste 18 ani, cu un nivel avansat de cunoștințe de limba engleză, care să aibă posibilitatea de a participa la activitățile practice din luna noiembrie 2023. Apelul de înscriere este deschis până în 22 octombrie 2023, toți doritorii fiind invitați să transmită CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa miltoniaassociation@gmail.com. Juriul format din Corina Nani, Dorothee Kirch, María Kristín Gylfadóttir, Beatrice Căițanu și Georgiana Neda va anunța rezultatele finale în 27 octombrie 2023.

Detalii suplimentare și regulamentul de selecție sunt disponibile pe pagina: http://miltonia.ro/activitatea-3-5-tabara-pentru-formarea-tinerilor-artisti-si-profesionisti-activi-in-cultura-si-educatie/

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin