Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cauti un centru de constatari daune auto in Bucuresti si Ilfov?

Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de constatari daune auto RCA in Bucuresti sau Ilfov? La Daune Auto Bucuresti – service auto specializat pe Daune/Asigurari –  gasesti servicii complete si de calitate pentru remedierea daunelor rezultate in urma accidentelor auto.

constatari daune auto in Bucuresti si Ilfov

 

Centrul auto beneficiaza de echipamente moderne si personal calificat pentru a-ti putea rezolva orice problema intampinata cu masina. De asemenea, iti este oferita garantie pentru orice manopera efectuata in service, cu piese originale sau omologate de catre producator.

Centrul de constatari si reparatii daune auto a facut echipa cu marile nume din domeniul asigurarilor de tip RCA – Allianz, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, Omniasig, Grawe, Uniqa – venind in ajutor cu un pachet generos de servicii pentru solutionarea daunei.

Decontare directa

Decontarea directa, noua clauza ce poate fi achizitionata alaturi de polita RCA, presupune ca dupa accidentul rutier, proprietarul masinii pagubite sa aiba optiunea de a se adresa propriului asigurator RCA pentru recuperarea prejudiciului, urmand ca asiguratorul acestuia sa isi recupereze suma platita de la asiguratorul soferului vinovat.

Aceasta decontare directa este valabila atat pentru accidentele solutionate prin constatare amiabila, cat si prin cele solutionate de politia Rutiera. Odata intrunite conditiile de utilizare a decontarii directe, Daune Auto Bucuresti te poate ajuta cu notificarea asiguratorului tau RCA in ceea ce priveste producerea accidentului, in termen legal, astfel incat tu sa poti folosi decontarea directa.

Centrul de constatari daune auto te ajuta sa furnizezi asiguratorului tau documentele de constatare ale accidentului, precum si restul actelor necesare instrumentarii dosarului de dauna.

Constatari daune auto

In cazul producerii unor daune auto, avizarea acestora trebuie facuta in cel mai scurt timp dupa producerea lor. Daune Auto Bucuresti te poate ajuta sa salvezi timp pretios, prin deschiderea si intocmirea dosarului de dauna, respectiv, de intreg procesul de constare si reparatie masina avariata.

Totodata, ai parte de asistenta gratuita, personalizata, necesare intocmirii constatarii amiabile. In plus, constatarea daunelor va fi efectuata de catre inspectorii de daune direct in service-ul unitatii, pentru a te scuti de drumuri suplimentare.

Servicii premium de reparatii

In cadrul centrului, ai parte de reparatii auto efectuate la cele mai inalte standarde, cu cele mai bune piese, de catre mecanici profesionisti.

In cadrul service-ului auto, vei fi tratat cu profesionalism, respect, onestitate si interes, astfel incat sa te poti adresa cu incredere direct personalului calificat, in cazul unui accident auto, pentru a te bucura de servicii premium complete, necesare reparatiilor auto, inclusiv servicii mecanice, servicii de tinichigerie, servicii de electrica si electronica, vopsitorie si nu numai.

In cadrul service-ului, ai parte de garantia pieselor originale si a manoperei conform legislatiei in vigoare.

Masina la schimb

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier si nu tu te faci vinovat, ai dreptul la o masina de schimb, gratuit, pe intreaga perioada a reparatiei, toate costurile fiind acoperite de societatea de asigurari a soferului vinovat.

Astfel, activitatea ta de zi cu zi nu va fi ingreunata de lipsa masinii si te vei bucura de aceeasi flexibilitate cu care erai obisnuit inainte de producerea accidentului. In cazul in care nu te poti deplasa cu masina avariata, ti se ofera tractare cu platforma auto si ridicare din Bucuresti si Ilfov.

Daune Auto Bucuresti vine in sprijinul tau cu sfaturi practice si informatii utile referitoare atat la intocmirea dosarului de dauna, constarea daunei, reparatiile, cat si in ceea ce priveste decontarea directa, oferind consiliere personalizata pentru ca tu sa poti depasi cu brio acest moment nedorit, in cel mai scurt timp posibil.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share