Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CE ASCUNDE PALATUL CU POARTA SECRETA – DESCOPERA MISTERELE BUCEGILOR

PALATUL

De la vindecari miraculoase pana la disparitii neelucidate, de la stari de bine pana la pierderi de vieti. Dar ce ucide si ce salveaza aceasta zona de hotar a AXIS MUNDI? Ultimul incident major a fost distrugerea aparatului israelian de zbor CH53 in anul 2010.

Acest masiv stancos aflat pe latura nord-vestica a triunghiului pitagoreic, dar si pe granita cercului inscris in triunghi, se pare ca nu accepta nimic anticreationist in interiorul sau – daca ar fi sa citam surse ezoterice. Daca am merge pe mana specialistilor, atunci zona ar fi aparata cu puternice influente electromagnetice de tot ce este altceva decat fiinta, sau ceea ce poarta insemne non-umane ce pot tulbura linistea Bucegilor si AXIS MUNDI.

Între 1966 -1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo venea în România pentru a cerceta Sfinxul – denumire cu care nu era de acord, pe care îl văzuse pe o carte poştală. De altfel, primise mai multe lamuriri de la un coleg român. „Am cercetat munţii din cinci continente”, scria el, „dar în Carpaţi am găsit monumente unice dovedind că în aceste locuri a existat o civilizaţie măreaţă, constituind centrul celei mai vechi civilizaţii cunoscute astăzi”.

axis mundi

 

Ceea ce am incercat sa va prezint pe harta muntilor Bucegi este faptul ca Universul a creat un ansamblu perfect aici deasupra Cetatii Vlahilor, iar daca Daniel Ruzo, citat de Evenimentul Zilei, a afirmat ca aici este centrul civilizatiei lumii, eu nu fac altceva decat sa (re)descopar monumentele unice despre care vorbeste Ruzo in 1968. Asemenea lui, si alti oameni de stiinta au facut cercetari legate de Centrul Lumii, iar in rapoartele marilor institute mondiale, rezulta ca Centrul are aceleasi proprietati speciale : incredibile efecte energetice, surprinse in cadre de inalta cercetare fotografica, electroscopografica si fiziconanografica, in pietre, minerale si urme stratosenergetice, cu puteri miraculoase in Sanctuarul principal al Kogaionului, in Muntii Sacrii ai dacilor

CRISTALELE DE QUARTZ, TEMPLUL SI MASA DACILOR

Pe valea Kogaionului, am trasat dupa 27 de ani de batut potecile Bucegilor, trei linii drepte. Cat de importante sunt acestea si ce semnificatie au, ramane la latitudinea dumneavoastra, a cititorilor, insa lucrul care nu s-a aratat in nicio expertiza este ca acestea formeaza un triunghi pitagoreic care sta la baza piramidei triunghiulare. Unghiurile de 60 grade se deschid in varfurile Omu, Batrana si Caraiman. Centrul cercului inscris in triunghi se afla pe varful Obarsia, varf care de fapt este AXIS MUNDI sau CENTRUL LUMII. 

Pornind de la aceasta baza geometrica am inteles de ce atat in interiorul triunghiului cat si in afara lui, se afla puternice zone de protectie, numite de ezoteristi, Strajerii Bucegilor, iar de oamenii de stiinta, retele cosmo-telurice si efecte electromagnetice radiate de componenta subsolului. 

MISTERELE BUCEGILOR- CENTRU ENERGETIC EXTRADIMENSIONAL

Conform teoriei cercetătoarei Cristina Panculescu, care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, se află un centru energetic. „Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori“, concluziona studiul, finalizat în 1988. Cercetătoarea demonstra, printre altele, că acest „Centru” reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru, cu o activitate energetică măsurabilă, care se manifestă ciclic. Şi constata că, din 1986, intensitatea centrului s-a amplificat.

Voi continua sa aduc in atentia dumneavoastra noi obiective de interes turistic, dar si zone misterioase pentru cei care incearca sa descifreze colosala forta a Creatiei. Si nu uitati de AXIS MUNDI sau varful Obarsia!

HAI SA DESCOPERIM MISTERELE BUCEGILOR!

 

EU OFICIAL

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share