” Ce face acest guvern trădător e nazism pe față”

Guvernul PNL-USR vrea să exonereze medicii de alte specialități ce administrează tratament anti-COVID după protocol de orice răspundere „pentru daunele și prejudiciile produse”
Guvernul Citu dă din nou dovada de dispreț fata de drepturile oamenilor, elaborand pe data de 29.03.2021 o Ordonanță de Urgență prin care modifică legea astfel, încât medicii de alte specializari care „acordă asistență medicală în afara specialității, persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în baza și în limitele protocoalelor de practică medicală, […] nu sunt răspunzători pentru daunele și prejudiciile produse în exercitarea profesiunii”.
” Pe scurt, niște politruci din Guvern fac protocoale de tratament anti-Covid pe care doctori ce nu sunt de specialitate (pneumologie) le administrează în baza prezentei Ordonante de Urgență. Dacă mori sau crapi în urma administrarii tratamentului după protocol, asta e, ghinionul tau: nici doctorul și nici statul nu mai e responsabil. În timpul acesta tu sau cineva din familia ta se odihnește veșnic în sac la 2 metri sub pamant, iar Cîțu dă asigurari publice că totul e ok cu protocoalele. Dacă aceste protocoale sunt așa de bune, de ce nu-și asuma medicii responsabilitatea pentru aplicarea lor? Am văzut cu toții că medici care chestionează eficiența acestor protocoale sunt linșati. Medicii când au jurat, au jurat să fie slugile Guvernului, aplicând necondiționat „protocoale” ce s-au dovedit criminale, sau să vindece oameni? România a ajuns țara în care, cu adevarat, „drepturile sunt un lux”, cum și-a dorit celebra ministră a justiției Raluca Pruna. Nu doar ca dreptul la sănătate și integritate a devenit un lux, dar se vede ca și dreptul la viață  a ajuns un privilegiu. Ce face acest Guvern tradator e nazism pe față„ a ținut să transmită europarlamentarul și preotul Cristian Terhes.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share