Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ce sunt uleiurile de motor si cum iti ajuta acestea masina?

Uleiurile de motor cu amprenta neutra de carbon sunt un produs eficace, ce protejeaza 100% motorul masinii dar care totodata ajuta la diminuarea efectului de sera prin emisii reduse de co2. Se cunoaste faptul ca poluarea la nivel mondial este intr-o continua crestere si in mare parte, tot ce tine de transport, polueaza. Trenuri, avioane, masini personale sau de transport in comun, toate acestea polueaza. Se doreste o scadere a emisiilor de co2 prin crearea unor lubrifianti speciali pentru masini ce ajuta la diminuarea emisiilor de co2 in timpul mersului.

uleiurile de motor

Cum ajuta uleiul de motor, masina?

Fara ulei de motor adaugat, autoturismul nu are practic nici o sansa sa functioneze corect. Uleiul de motor actioneaza ca un lubrifiant asupra pieselor, creand o pelicula alunecoasa, impiedicand astfel frecarea pieselor intre ele si distrugerea lor.

In plus fata de lubrifierea si reducerea frecarii, uleiul de motor indeplineste alte functii:

Faciliteaza procesul de pornire la rece: deoarece atunci cand motorul este bine lubrifiat, de exemplu, o masina porneste cu usurinta in orice stare meteorologica.

Favorizeaza racirea pieselor motorului: deoarece uleiul este principalul agent frigorific al fiecarei parti a motorului.

Previne coroziunea si formarea sedimentelor: uleiul depune o pelicula chimica care izoleaza partile motorului de apa, determinand protectia motorului de ciuperca produsa de umiditate.

In general, uleiul de motor are o limita maxima de toleranta pentru ca impuritatile si umiditatea sa functioneze corect ca lubrifiant, motiv pentru care uleiul de motor trebuie schimbat din cand in cand; functionarea motorului a creat o cantitate mare de impuritati sau acumulare de umiditate, aceasta schimbare se face la fiecare numar anumit de kilometri.

Foloseste uleiuri cu amprenta neutra de carbon ori de cate ori vei efectua schimbul de ulei al masinii tale si vei putea avea grija atat de autoturism cat si de mediu!

De ce sa cumperi uleiuri cu amprenta neutra de carbon?

Alegand un ulei de motor cu amprenta neutra de carbon vei reusi sa reduci cat mai mult amprenta masinii tale asupra mediului inconjurator. Pana cand masurile de evitare a poluarii vor putea sa fie implementate pe o scara cat mai larga, Shell utilizeaza compensarea carbonului astfel incat sa ajute la compensarea tuturor emisiilor care au ramas de la produsele premium. Acest lucru se va face utilizand programul Shell ca solutie bazate pe natura.

Ecosistemele cum sunt padurile, pajistile si zonele umede elimina an de an natural, cantitatile de CO2 din atmosfera. Solutiile care sunt bazate pe mecanismele naturale sunt cele care au rolul de a proteja si reface aceste sisteme astfel incat ele sa poata sa stocheze si mai mult CO2. Aceste activitati duc de asemenea si la crearea uneor creite de carbon.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share