Ceas aniversar pentru prietenii Oficial Media

Dragi prieteni,

La aniversarea celor opt ani de existență, redacția vă multumește că ați ales să ne includeți printre sursele dumneavoastră de informare și de dezbateri pe teme social-culturale.

Acest proiect a pornit de la dorința fondatorilor săi de a regăsi în spațiul public românesc, platforme axate pe educație, pe cultură și pe viața socială. Ne-am dorit de la bun început să construim un spațiu digital de dezbatere, prin publicarea de articole de opinie, interviuri, cronici și analize.

Orice aniversare este un moment de bilanț. Ne bucurăm să contabilizăm la categoria „succese” faptul că am reușit să ne racordăm în timp real la evenimentele de însemnătate locală, națională și internațională, dar și faptul că am adus în fața cititorilor noștri, interviuri cu personalități și profesioniști de prim rang în domenii conexe culturii și educației.

oficial media - noi

În acest sens, dorim să amintim pe: Matei Vișniec unul dintre cei mai jucați dramaturgi din lume, Dieter Topp- jurnalist de talie internațională, Charles Chemin – regizor de teatru francez, Marcel Iureș, JeungWoo Son – director și profesor de arte din Seul-Coreea, Mircea Albulescu, Alexa Visarion, Alina Chikineva- consul Ambasada Rusă, Scott Johnston, Miguel Francisco Sermao, Mircea Diaconu– europarlamentar și om de cultură, Mc Ranin, profesor universitar UBB Cluj-Napoca și director de teatru, Irina Niculescu, John Lewandowski, Irina Margareta Nistor, Tudor Giurgiu, Nazanin Mehr –doctorand în Viena-Austria, originară din Iran, Varujan Vosganian – politician și om de cultură.

Lista poate continua cu personalități din întreaga lume, chiar din țări în care femeilor le este interzis să vorbească, ambasadori și consuli, profesori universitari, deputați și senatori.

USA, Japonia, Portugalia, Polonia, Scoția, Franța, Irak, Iran, Coreea, Algeria, Israel, Spania, Italia, Rusia, Germania, Armenia, India, Mexic, prin reprezentanții lor, au adus în fața dumneavoastră diversitatea culturală și o mai bună înțelegere a societății globale în care trăim.

La fel de important, de-a lungul ultimilor șase ani am reușit să contaminăm cu entuziasmul nostru noi membri ai colectivului editorial și să atragem în fiecare zi noi cititori ai paginii noastre de Facebook, ajungând astăzi la 20.000 de urmăritori.

Prin sub-redacțiile din Cluj-Napoca, Timișoara, București, Deva, Târgoviște, reușim să completăm un puzzle existential, de la cele mai simple lucruri și activități ale semenilor noștri români, până la cele mai misterioase obiceiuri din Mexic sau Japonia.

Pe scurt, dragi prietenii, vă mulțumim că faceți parte din cercul nostru de dezbatere, că ne citiți, că ne urmăriți și distibuiți postările noastre, că participați la evenimentele pe care le organizăm. Nu întâmplător am ales motto-ul „Citește Oficial Media, Fii OM!” rațiunea de existență a ziarului ”Oficial Media” și a revistei „Artele Spectacolului” este aceea de a discuta în plan local și național acele subiecte care ne unesc și ne privesc pe noi toți, ca români și europeni.

Nu ne-am putea îndeplini acest obiectiv fără dumneavoastră. Vă mulțumim!

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share