Cel mai mare teren de Golf din Europa urmează să fie amenajat în Dâmbovița

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi la o conferință de presă în comuna Niculești, alături de edilul Dorinel Soare, acolo unde urmează să fie amenajat unul din cele mai mari terenuri de Golf din Europa, o investiție privată de aproximativ 60 de milioane de euro. Lucrările de construcție se vor încheia anul viitor, iar in 2024 se va juca în Niculești și primul campionat de golf. Mai multe detalii in video.
”La invitația dezvoltatorului acestui proiect și a primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, am participat la înâlnirea în care au fost făcute publice toate detaliile acestui proiect, care va așeza 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝐩𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐠𝐨𝐥𝐟𝐮𝐥𝐮𝐢.
✅ Așadar, la Niculești, vom avea:
📍 Suprafață dezvoltată, 72,4 ha;
📍 Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;
📍 Country Club: clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă;
📍 Peste 170 de vile individuale;
📍 Peste 100 de apartamente.
✅ Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița. Toate acestea echivalează cu crearea de noi locuri de muncă și apariția unor afaceri_locale conexe acestui sport. Felicitări!”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
 
*Vezi GALERIE FOTO pe pagina de facebook Oficial Media

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share