Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CELE 13 FAMILII CARE CONDUC LUMEA

piramida-8-niveleFinanţele globale si tehnologia militară sunt principalele instrumente cu care se poate stapani. Dar ca sa stapanesti ai nevoie de controlul mintii populatiei planetei. Si-atunci folosesti cele trei mari capcane care apar ca salvatorii omenirii, dar care de fapt sunt otrava care paralizeaza planeta: RELIGIA, MASSMEDIA si EDUCATIA.

Fiecare din aceste 13 familii ce conduc lumea de secole întregi au câte un domeniu sau o zonă de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. In subordinea lui Rothschild si a celorlalti se afla o ierarhie numita “Comitetul celor 300″. Din această structură, putem găsi familii ca Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, Wilson etc.

Societatea noastră este structurată ca o piramidă, cei foarte puțini aflați în vârf punând condițiile și dictând pentru OMENIRE. Din punctul lor de vedere aceasta e o stare de normalitate intrucat crezul conform caruia actioneaza este DREPTUL DE PROPRIETATE si nu asa cum fals ati fost lasati sa credeti, DREPTURILE OMULUI.

“Comitetul celor 300″ se foloseşte de multe instituţii binecunoscute, pentru a-şi îndeplini scopurile: Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations — CFR), Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, FMI, Federal Reserve, loje masonice, grupuri oculte etc.

In perioada domniei lui Ferdinand, Romania a fost o tara intangibila. Familia regala era descendenta a dinastiilor Hanovra, Romanov si Windsor (Saxe-Coburg-Gothe).

S-a incercat prin comunism o egalare a oamenilor, ceea ce era si ramane imposibil. Oamenii nu pot fi egali, deoarece exista dreptul de proprietate si instinctul de ”a vana” din care rezulta PUTEREA. Doar inteligenta umana poate inlatura vanarea si sa accepte drepturile omului, dar nu ca o egalitate utopica. Diferenta dintre ei nu trebuie insa exploatata atentand la integritatea si libertatea lor.

Impotriva celor 13 familii care conduc lumea s-a interpus de-a lungul istoriei, lumea araba, asiatica, dictaturi religioase islamiste, ideologii socialiste cu dictaturi comuniste (Cuba lui Fidel Castro, Rusia lui Stalin, Romania lui Ceausescu). Astfel incat s-a iscat un razboi planetar, iar cele 13 familii s-au transformat vrand -nevrand intr-un aparator al drepturilor omului, caci alternativa la controlul lor ocult nu era altceva decat un rau si mai mare: “incarcerarea omenirii“.

Au minimalizat aparent dreptul de proprietate si au inceput sa se implice mai mult in viata sociala, insa asta nu inseamna ca au cedat in a controla planeta. In conditiile in care s-a depasit viteza luminii, in conditiile in care oamenii locuiesc in module in spatiul extraterestru, in conditiile in care un om din Australia se poate vedea in timp ce vorbeste cu altul din Canada…omenirea nu are tratament la diabet, cancer, sida… Doar idiotii cred asta!12-actori-care-l-au-jucat-pe-iisus-de-la-robert-powell-la-christian-bale_15

Iisus nu a propovaduit ceea ce gasim azi in biblie cu aspect de legi si interdictii (pacate). Ideologia sa era apropiata de budhism sau chiar identica. In crestinism si alte credinte si idei religioase domina dreptul de proprietate si oprimarea, in budhism sunt respectate drepturile omului, iubirea si libertatea. La 300 de ani dupa moartea lui si dupa faptele catorva apostoli si urmasi ai acestora, a fost inlaturata total realitatea invataturii lui Isus si i s-a atribuit o interpretare convenabila Bisericilor. Apostolii si Isus umblau desculti, imbracati sumar si nu detineau bunuri materiale. Exista un document pastrat pana la Franscisc din Assisi si facut public de acesta pentru prima data – un pergament in care a scris insusi Iisus Hristos si despre care unele surse mentioneaza ca aceasta evanghelie se inmaneaza din generatie in generatie si se afla mereu in posesia unui singur om. De ce? Aceasta este intrebarea. Intrucat scoaterea lui la lumina ar fi echivalenta cu distrugerea acestuia. Unul dintre versete s-ar traduce aproximativ: “Nu te inchina oamenilor: TU ESTI PASAREA CARE ZBOARA IN VAZDUH!”. Nimeni dintre cei care conduc lumea nu este dispus sa renunte la DREPTUL DE PROPRIETATE in favoarea DREPTURILOR OMULUI. De-acolo a pornit manipularea care astazi se manifesta sub forma oculta sau sub numele de Illuminati.

Revenind la cele 13 familii care conduc planeta, acestea sunt: Rothschild, Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanover (Hanovra) familia regală britanică, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair (St. Clair), Warburg (del Banco), Windsor (Saxe-Coburg-Gothe). Au o organizare ermetica, iar “codul onoarei si cauza” sunt deasupra emotiilor. Crezul lor este DREPTUL DE PROPRIETATE!

Cele trei mari capcane care apar ca salvatori ai omenirii, dar care de fapt sunt otrava care paralizeaza planeta si prin care oamenii pot fi manipulati sunt: RELIGIA, MASSMEDIA si EDUCATIA.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share