Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Centru medical și ateliere pentru Liceul Tehnologic în comuna Băleni

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de primarul comunei Băleni, Florea Mușat, senatorul Titus Corlățean, deputat Carmen Holban și colegi din aparatul administrativ județean, au inaugurat astăzi, două investiții mai mult decât utile cetățenilor din comună: un centru medical și două ateliere, recent modernizate, ale Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu’’.
Centru medical in comuna Baleni Dambovita
Centru medical in comuna Baleni Dambovita
”Este un bun exemplu de cum se administrează treburile într-o comună, cele două investiții implementate de Florea Mușat și colegii săi din primărie fiind realizate atât din buget propriu, cât și cu fonduri atrase prin PNDL. Valoarea proiectelor s-a ridicat la aproximativ 4.200.000 de lei.
 Felicitări tuturor celor implicați în bunul mers al celor două proiecte! Pe de altă parte, mă bucur că, pe lângă investițiile primăriei Băleni, în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, administrația județului a susținut financiar proiecte importante pentru comună:
▫️ Modernizarea DJ711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,35 km. Lotul a fost recepționat, iar valoarea a fost de 60.000.000 de lei, TVA inclus.
▫️ Prin PJDL, contribuim la amenajarea șanțurilor și a podețelor de pe Șoseaua Nucetului. Asigurăm aproximativ 500.000 de lei din valoarea totală de 1.120.000 de lei.
▫️ Avem în licitație publică achiziția unui microbuz electric sau hibrid, 8+1 sau 16+1, pentru copiii navetiști din Băleni.
 Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar toate aceste investiții sunt confirmarea faptului că facem acest lucru.” (Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița)
*** Vezi si ALBUM FOTO pe pagina de facebook Oficial Media.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share