Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ceremonia de constituire a Consiliului Local Municipal Târgoviște

Astăzi a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Municipal Târgoviște, în cadrul căreia, consilierii locali și primarul municipiului Târgoviște au depus jurământul de credință.

”Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Târgoviște. Așa să îmi ajute Dumnezeu!„

Sub această declarație solemnă și plină de însemnătate, 19 din cei 21 de consilieri locali municipali, au promis celor care i-au învestit cu încredere, că se vor dedica celei mai nobile cauze, aceea de a fi în slujba binelui. Cu siguranță pentru a nu rămâne doar o mărturie de credință, aleșii locali se vor strădui să ne demonstreze că sunt demni de aceste cuvinte în care l-au alăturat pe Dumnezeu.

La rândul său, primarul Daniel Cristian Stan, a transmis că se simte și mai responsabil odată cu reînvestirea sa în funcție, convins fiind, că lucrurile bune deja începute pentru municipiul Târgoviște trebuie să continue.

Le mulțumesc târgoviștenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și am convingerea că ne vom ridica cu toții la înălțimea așteptărilor. Sunt absolut convins că am lăsat deoparte tot ceea ce ne-a despărțit în timpul campaniei electorale și împreună vom reuși să oferim târgoviștenilor răspunsuri administrative la problemele pe care le au. Este pentru toți un moment de mare bucurie, dar în același timp și un moment de mare responsabilitate. Indiferent că discutăm de funcția de primar, de viceprimar sau de consilier local, reprezentăm vechea Cetate de Scaun a Valahiei și doar pentru acest motiv, misiunea noastră este una extrem de importantă. Va fi un mandat încununat de succes și împreună, cu bună credință, vom lucra exclusiv în interesul comunității târgoviștene, care așteaptă foarte mult de la noi. Cred că am și reușit să ridicăm ștacheta foarte sus. Le mulțumesc și foștilor noștri colegi din Consiliul Local pentru activitatea desfășurată. A fost un mandat fără probleme deosebite din punct de vedere administrativ și un mandat în care am reușit cu toții să dezbrăcăm haina politică și să purtăm haina administrativă, cea a interesului cetățeanului”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Și președintele nou ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, (președinte PSD Dâmbovița) a transmis un mesaj de susținere și colaborare permanentă cu aleșii locali:

”Mulțumesc fostului Consiliu Local al Municipiului Târgoviște pentru toate proiectele aprobate, desigur, în jurul primarului Daniel Cristian Stan care și-a dovedit capacitatea de dezvoltare a municipiului Târgoviște, nu numai în județul Dâmbovița, dar este apreciat și la nivel național. Este un moment festiv, dar în același timp de responsabilitate pentru cei care au depus jurământul. Vă urez sănătate, succes în tot ce veți face de acum înainte, și să aprobați proiecte majore pentru Târgoviște. Vă asigur că vă sunt alături pentru dezvoltarea comunității noastre.”

Noul Consiliu Local Municipal Târgoviște este format din:

 1. Rădulescu Cătălin – PSD
 2. Ilie Monica Cezarina – PSD
 3. Erich Agnes Terezia – PSD
 4. Istrate Gabriela – PSD
 5. Tudora Andrei-Eduard – PSD
 6. Gheorghe Ana Maria – PSD
 7. Răducanu Tudorică – PSD
 8. Sălișteanu Ioan Corneliu – PSD
 9. Boboacă Mihăescu Doina Nicoleta – PSD
 10. Cozma Constantin – PSD
 11. Cotinescu Ilie Aurelian – PNL
 12. Bercu Adrian Gheorghe – PNL
 13. Ștefan Loredana Mariana – PNL
 14. Tică Dan Alexandru – PNL
 15. Ilie Virgiliu – PNL
 16. Calomfirescu Marius – Alianța USR PLUS
 17. Mărgărit Dan Iulian – Alianța USR PLUS
 18. Bozieru Cosmin Petruț – PRO România
 19. Șăulean David – PMP
 • Cei doi consilieri locali ai PSD, Alexandru Bugyi și Ioan Cucui, vor depune jurământul la următoarea ședință de Consiliu local.
 • La eveniment au fost prezenți și vicepreședintele Senatului, senatorul Titus Corlățean, senatorul Ionuț Vulpescu, deputat Carmen Holban și vicar eparhial Ionuț Ghibanu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">